Anatomia penisului – cunoaște-ți penisul, înainte de a încerca să-l mărești

Penisul este alcatuit din 3 tuburi: cate un tub de fiecare parte a penisului si un tub in partea de jos a penisului, care contine uretra si face legatura cu capul penisului (poti sa gasesti diagrame intr-o biblioteca, in manualele de anatomie umana).

Aceste tuburi se umplu cu sange in timpul unei erectii si se extind. Difera de la o persoana la alta cat de mult se vor extinde aceste tuburi. In cazul majoritatii oamenilor, penisul este de dimensiuni mai mici atunci cand este in stare flasca si devine de dimensiuni mai mari atunci cand ai o erectie. Un grup mic de barbati au penisurile cam de aceleasi dimensiuni atat in stare flasa, cat si in timpul erectiei. Lor doar li se intareste penisul in timpul unei erectii.

Aceste doua tuburi de pe partile laterale ale penisului (cunoscute ca “corpi cavernosi”) sunt acoperite cu tesut conjunctiv, care ataseaza penisul de ligamentele de suspendare, care mai departe ataseaza de abdomen sau de osul pubian. Nu stiu exact cum se ataseaza intre ele.

anatomia-penisului

Atunci cand simti o mica umflatura sub piele pe la jumatatea penisului, probabil ca simti ligamentele acolo unde se ataseaza.

Langa vena dorsala din capul penisului, trece si vena dorsala. Principala problema cu dispozitivele de atasare in bucla (Ironman, JES Extender, Peni- Stretcher, Max Xtender si altele) este faptul ca acestea tind sa puna cea mai mare parte a presiunii pe capul penisului, acolo unde sunt cele mai multe sanse de a crea probleme cu venele sau cu nervii.

Tesutul spongios al penisului tau se extinde, de asemenea, si in corpul tau (daca nu ai incercat niciodata acest lucru, te poti juca in zona testiculelor tale data viitorare cand ai o erectie).

Despre preput

Preputul este destul de interesant, ca parte a penisului si functiilor pe care le are.

Eu am incercat sa imi fac o idee despre care sunt diferentele in zona de suprafata atunci cand am o erectie si atunci cand penisul meu e in stare flasca.

Am descoperit ca pielea aproape ca si-a triplat suprafata in timpul unei erectii.

Am inceput sa experimentez cu refacerea preputului inainte sa ma apuc de metodele de crestere a penisului  si una dintre frustrarile pe care le aveam era faptul ca eram atat de mic, incat masurarea era un proces cam ciudat- imi facea penisul sa para ca un ciot mic. Acum, ca am cu 3 centimetri in plus cu care sa ma joc, procesul este unul mult mai usor.

Dar acest lucru ridica o intrebare foarte interesanta, pentru ca, in ciuda a cat de mult se poate intinde preputul, acesta se poate intinde totusi numai pe o anumita distanta.

Daca esti circumcis, astfel incat pielea ta sa fie complet trasa in timpul unei erectii, este posibil sa iti faci erectia sa fie mai puternica prin tragerea preputului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here