Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
Ejacularea precoce

Despre ejacularea precoce

Ce este ejacularea prematura? Este ejacularea incontrolabila ce se întâmpla indiferent de dorintile barbaților, fie înainte sau la scurt timp după penetrarea sexuală. Rezultatul este o experiența sexuală nesatisfacatoare pentru ambele sexe.

Cum poți evita ejacularea prematura?

  • Ejacularea precoceTrebuie sa descoperi punctul din care nu te mai poți întoarce, este punctul când trebuie sa ejaculezi dar nu te poți abține din a nu ejacula. Îl poți descoperi printr-un exercițiu numit 1-10 (numărul 1 se refera la inceperea senzatiei de plăcere, iar numărul 10 la orgasm), prin urmare numărul 9 este punctul de dinainte sa ejaculezi. Când te masturbezi și ajungi la punctul 8, te oprești și începi din nou, pentru a reseta dorința de a ejacula, apoi trebuie sa repeti acest procedeu de câteva ori. Te masturbezi, te oprești, te masturbezi, te oprești…dupa 15 minute poți ejacula.
  • Alta metoda de a evita ejacularea prematura este cu ajutorul exercitiilor PC, cum am explicat anterior.
  • Metoda de blocare: în timp ce faci sex, dacă te simți prea excitat, scoate penisul din vagin tine doar capul penisului în interior, așteaptă 30 secunde pana când dorința de a ejacula dispare și apoi poți continua.

Sfaturi importante pentru a avea o erectie puternica ce durează mai mult:

  1. Dieta: consuma doar grăsimi slabe, alimente bogate în fibre; nivelul mare de colesterol din sânge poate bloca vasele din penis, cauzand impotenta. Dieta ta trebuie sa conțină și o mica cantitate de zinc, ce poate fi găsit în carnea de curcan, miel, crab, midii dar și cereale
  2. Nu mai fuma
  3. Fă exerciții regulate
  4. Mai multe erectii păstrează țesutul muscular al penisului mai oxigenat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit