Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
dimensiunea-penisului

Dimensiunea penisului chiar influenteaza placerea sexuala a femeilor?

Femeilor le este oare mai usor sa ajunga sa aiba un orgasm daca partenerul lor are un penis mai mare decat dimensiunea medie? Timp de cateva decenii, raspunsul prezentat in cateva carti despre sexualitate a fost unul negativ.

Cu toate acestea, acest raspuns se bazeaza in mare parte pe speculatiile facute de catre Maters si Johnson in cartea lor deja clasica “Raspunsul Sexual Uman”, in care prezentau ideea ca vaginul este foarte elastic (fiind astfel capabil sa acomodeze o gama intreaga de penisuri de diferite dimensiuni) si, de asemenea, are putine terminatii nervoase.

Dar ce cred femeile cu adevarat?

Este o relatie intre dimensiunea penisului si nivelul de placere pe care il simte o femeie in timpul unei partide de sex? Un nou studiu arata ca acest lucru este valabil pentru unele femei, dar nu pentru toate.

Din forum: Poti fi „bun la pat” daca ai penisul mic?

In cadrul acestui studiu, au participat 323 de femei (dintre care majoritatea erau studente), care au completat un studiu online despre activitatile si experientele lor sexuale. Acest studiu cuprindea intrebari despre frecventa cu care ele ajungeau la orgasm, cat de mult se bucurau de diferite forme de stimulare sexuala si cat de mult un penis de dimensiuni mai mari ca cele medii le afecteaza capacitatea de a ajunge la orgasm in timpul penetrarii vaginului cu un penis.

 

Penisuri mai mari ca cele medii” a fost definit ca fiind mai lung decat o banconta (care corepsunde la o dimensiune de 15,5 cm si respectiv de 14,5 cm).

Femeile cu parteneri dotati au mai multe orgasme

Rezultatele au scos la iveala faptul ca 50% dintre participante au spus ca niciodata nu au avut un orgasm in timpul actului sexual sau ca nu au avut destui parteneri sexuali pentru a putea sa faca o comparatie. Prin urmare, aceste participante au fost excluse din analiza principala. Din cealalta jumatate dintre participanti (acele femei pe care autorii studiului le-au considerat a fi “capabile sa judece importanta dimensiunilor penisului), aproximativ o treime (33,8 procente) a spus ca un penis mai mare le poate face sa le fie mai usor ajunga la orgasm.

Restul participantelor la studiu au spus ca dimensiunile penisului nu au nici o importanta atunci cand vine vorba de capacitatea lor de a ajunge la orgasm (60%)  sau ca penisurile mai mari le scad sansele de a ajunge la orgasm (6%). Cercetatorii au mai descoperit, de asemenea, faptul ca, dintre femeile care preferau un penis mai mare decat media, ele au avut cele mai multe orgasme vaginale (dar nu si clitoridiene) din ultima luna.

Desigur, acest studiu are unele limitari majore

In primul rand, autorii au intrebat doar despre lungimea penisului si nu au intrebat, de asemenea, de grosime. Nu este clar motivul pentru care autorii au luat in considerare doar lungimea penisului, in ciuda cercetarilor facute in trecut si care sugerau faptul ca femeilor le pasa mai mult de grosime decat de lungime.

In plus, aceasta cercetare este de corelatie, ceea ce inseamna ca nu stim daca un penis de dimensiuni mai mari chiar poate sa produca mai multe orgasme pentru femei. Poate este vorba de o alta variabila care este confundata cu a avea un penis de dimensiuni mai mari (de exemplu, poate ca un barbat care este mai bine dotat este privit ca fiind mai atragator si mai increzator in propriile sale forte sau poate ca are mai multa experienta sexuala), ceea ce inseamna ca poate nu este dimensiunea in sine care conteaza la fel de mult ca si unele dintre aceste caracteristici.

Femeile cu parteneri dotati fac sex mai des

Pentru a sustine aceasta idee, acele femei care preferau un penis de dimensiuni mai mari pareau sa faca sex mai frecvent, ceea ce pare sa fie o cauza plauzibila pentru mai multe orgasme.

In cele din urma, ceea ce ne spune acest studiu este faptul ca uneori mai mare chiar inseamna mai bun pentru unele femei, dar majoritatea nu cred ca acest lucru face vreo diferenta atunci cand vine vorba de placerea lor sexuala.

Acest lucru este in concordanta cu alte studii care arata ca majoritatea femeilor heterosexuale aflate intr-o relatie (85%)  nu se plang cu privire la dimensiunile organelor genitale ale partenerilor lor.

Astfel de rezultate sugereaza faptul ca, in loc sa persevereze in privinta dimensiunilor propriului penis  si sa incerce sa il mareasca in speranta ca isi va putea satisface mai bine partenera, barbatii ar trebui sa isi concentreze eforturile pe comunicarea cu partenerele lor si sa afle ceea ce le satisface cu adevarat din punct de vedere sexual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit