Orgasmele multiple, sexul pe plaja si legatura dintre sex si un penis mare

Sunt orgasmele multiple un simplu mit?

Acestea nu sunt, de fapt, doar un simplu mit. Orgasmele multiple chiar exista cu adevarat si au fost documentate pentru prima data de catre oamenii de stiinta acum cateva sexole. Cu toate acestea, a avea parte de mai multe orgasme in cadrul unei singure partide de sex este un lucru mult mai des intalnit in randul femeilor decat al barbatilor.

De exemplu, intr-un studiu care a cuprins peste 800 de absolvente de facultate, aproape 43 de procente dintre ele au declarat ca au avut parte de orgasme multiple. Prin comparatie, studiile efectuate asupra barbatilor au descoperit foarte putini barbati care au aceasta abilitate. Motivul pentru care se intampla probabil acest lucru este faptul ca barbatii au in mod obisnuit o perioada de refractare dupa ce au un orgasm, in care nici un nivel de stimulare nu va duce la un orgasm pana cand nu a trecut o anumita perioada de timp.

orgasme-multiple

Unele studii au sugerat faptul ca peiroada de refractare are loc cu schimbarile hormonale si neurologice care apar in mod obisnuit atunci cand un barbat are un orgasm. Cu toate acestea, perioada de refractare este un lucru care nu este inteles pe deplin. Ceea ce stim este faptul ca perioada de refractare este des intalnita in randul barbatilor, dar nu si al femeilor, ceea ce ajuta la explicarea diferentei observate in capacitatea de a avea mai multe orgasme.

Este sigur sa faci sex pe plaja?

Din punct de vedere legal, sexul pe plaja nu este deloc sigur. Pentru ca majoritatea oamenilor nu detin propria lor plaja, plajele care ar fi disponibile pentru scopuri sexuale ar fi o proprietate publica, caz in care probabil ca ar fi interzis din punct de vedere legal sa faci sex. Acesta este cazul si daca, din punct de vedere tehnic, este vorba de o plaja de nudisti (doar pentru ca hainele sunt optionale, acest lucru nu inseamna ca este permis sau acceptabil ca sa faci sex acolo).

Prin urmare, ai avea nevoie sa te intrebi pe tine insuti daca indeplinire acestei fantezii sexuale chiar merita riscul sa fii arestat. De asemenea, trebuie sa tii cont si de faptul ca plajele sunt pline de nisip, de apa sarata si de bucati de scoici. In timp ce aceste lucruri nu par sa fie o problema in cadrul unui film, in realitate, acestea ar putea sa faca ca sexul sa fie mai putin decat comfortabil.

Ce legatura are activitatea sexuala cu starea de fericire?

Studiile stiintifice efectuate au scos la iveala faptul ca oamenii care fac mai mult sex au de asemenea tendinta de a fi mai fericiti. Cu toate acestea, toate aceste studii sunt corelationale prin natura lor de a fi, ceea ce inseamna ca nu putem spune cu adevarat ca sexul face ca oamenii sa fie mai fericiti.

Poate fi la fel de bine vorba de faptul ca oamenii care sunt mai fericiti au tendinta de a se implica mai des in activitati de natura sexuala (si acest lucru pare sa fie destul de logic). Prin urmare, chiar daca exista cu adevarat o legatura intre activitatea sexuala si nivelul de fericire, nu putem spune cu siguranta care este cauza si care este efectul.

Un penis mare poate asigura orgasme multiple?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here