Notiuni legate de metodele de marire a penisului:

masurarea penisului

Fiecare persoana ce cauta metode de marire a penisului ar trebui sa consulte un urolog pentru sfaturi medicale despre aceste tipuri de exerciții, pentru a se asigura ca nu vor exista efecte secundare asupra sănătății, în special unii oameni cu diferite boli precum diabetul sau ciroza hepatica, sau alte boli ce afecteaza circulatia sângelui către penis.

PS. Nu suntem responsabili de rănile sau problemele de sănătate ce pot apărea în mod direct sau indirect ca rezultat a urmaririi exercitiilor de oe acest site. Asigurati-va ca folositi totul cum este indicat de producator si ca nu sunteti berbeci si va raniti singuri.

Simptome ce trebuiesc luate în considerare în timpul exercitiilor de marire a penisului

 • prezenta de bule pe penis este de multe ori produsa în urma folosirii presiunii pe penis pentru timp foarte indelugat.
 • Amorteli ale penisului cauzate de tragerea repetitiva de acesta.
 • Umflaturi, rezultate din folosirea de greutati mari pe penis pentru un timp îndelungat, afecteaza nervii și poate cauza inflamatii și umflaturi ale penisului. Dacă aceste simptome continua, poate duce la atrofierea penisului și la disfunctii erectile.

masurarea penisului

Exercitiile pentru marirea penisului trebuiesc oprite dacă apare unul dintre simptomele de mai sus.

Înainte sa începeți sa faceți aceste exerciții recomandam urmatoarele:

 • Radeti parul pubian pentru a evita tragerea acestuia în timpul exercitiilor.
 • Mâncați alimente sanatoase bogate în vitamine, minerale și proteine, deoarece mâncarea are un impact asupra functionarii penisului. Aditional trebuie sa bei multă apa în fiecare zi.
 • Este necesar sa începeți exercitiile bine dispusi. Dacă nu credeți ca aceste exerciții ofera rezultat, va avea un impact negativ și va face ca procesul de marire al penisului să fie mai dificil.
 • Folosiți o crema hidratanta pe penis înainte sa faceți aceste exerciții și este bine sa evitati folosirea sapunului și a samponului deoarece acestea pot duce la iritarea pielii penisului.

Trebuie sa va masurati penisul erect înainte sa începeți aceste exerciții:

Prima oara masurati penisul erect: trebuie sa va ridicați și sa țineți penisul erect perpendicular pe corp. Asezati o rigla lângă penis și masurati de la piele pana la vârf.

Masurati circumferinta penisului în timpul unei erectii: Acest lucru poate  fi realizat cu ajutorul unei rulete de masurat. Dacă nu aveți o ruleta, puteți folosi o ata. La capătul atei faceți un nod, infasurati ata în jurul penisului erect și presați ata adiacenta pe nod. Plasati ata pe o rulata și masuratii distanța  de la nod pana la porțiunea suprapusa pe nod.

6 COMENTARII

 1. salut! pentru nu a avea o sensibilitate mare si a nu ejacula precoce ,ai vre-o metoda? nu ejaculez pentru ca reusesc sa ma controlez , miscarile sunt mai lente,dar nu vreau sa ma controlez atat si sa o fac cu multa energie. Dupa ce are orgasm iubita mea imi pot permite sa-i dau asa cum vreau: tare si repede. La al doilea numar e mai usor,nu ma excit asa de repede. MULTUMESC anticipat! astept raspunsul tau

  • Salut. Tianli. Dragon Power ar fi 2 suplimente testate. Da search pe blog ca gasesti multe informatii despre ele.

   De asemenea, pentru a combate sensibilitatea poti incerca un spray pentru ejaculare. Chiar functioneaza!

  • Dificil de pus in practică si periculoasă dacă exagerezi cu greutațile utilizate.
   Nu cunosc cazuri concrete, am auzit doar povești de succes deci nu-ți pot oferi nici o informație concretă despre rezultatele pe care le-ai putea obține.

   Te sfătuiesc sa mergi pe ceva mai studiat cum ar fi pompele de marirea penisului care functioneaza pe principii oarecum similare dar sunt mai sigure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here