Avantajele și Dezavantajele unui penis mic

Conform Wikipedia, un micropenis este un „penis neobisnuit de mic” cu o erectie mai mica de 7 cm. Este o conditie ce afecteaza aproximativ 0.6% dintre bărbați.

Un bărbat curajos și-a deschis viața și a povestit cum e viața cu un micropenis într-un interviu pnetru o revista dedicata barbatilor, discutând de la experientele sexuale neplăcute, la cum a încercat sa experimenteze o viata sexuala cat mai activa cu un penis mic. Profesorul de engleza în vârsta de 51 de ani, le-a indurat pe toate- cele bune, cele rele și cele urate.

BTW, asa arata un micropenis:

micropenis-dimensiuni

Iată câteva fragmente din interviu…

Când s-a oprit penisul din creștere?

Aveam 14 ani. Sincer, toată viața mea a fost modelata și afectată de dimensiunea penisului meu. Încă nu am trecut peste acest lucru, chiar dacă am 51 de ani. Am avut relații, dar ele nu au fost foarte bune, în special din punctul de vedere al partenerei mele. Tot timpul am simțit ca nu pot face ce ar trebui sa fac, precum majoritatea barbaților. De asta ma ingrijorez. Iar doctorii nu au fost de nici un ajutor.

Cum a fost prima experiența sexuală?

A fost traumatic. Aveam 21 ani și eram la o petrecere. Sunt o fire foarte sociabila și ador petrecerile.  A fost o petrecere foarte mare la o casa, iar o fata drăguța s-a bucurat de conversatiile noastre și mi-a sugerat sa urcam la etaj și sa găsim un dormitor. Acest lucru nu se mai intamplase pana atunci…

S-a dezbrăcat și apoi m-a ajutat și pe mine să mă desbrac, deoarece nu eram prea încântat de ideea de a-mi da hainele jos. Încerca foarte tare să mă excite deoarece nu-și dadea seama ce se întâmpla acolo jos, cred ca ea a sperat să se schimbe sau sa crească mai mare.

S-a intarit pe jumătate, dar nu a fost suficient ca sa o penetrez…am ajuns într-un punct în care ea nu și-a mai putut ascunde dezamagirea, era super enervata și nu o blamez deloc, nici măcar în ziua de azi. Poate ar fi mers folosite niste pastile sau suplimente pentru erectie.

penis mic

Cum ti-ai pierdut virginitatea?

nu e publicitate. e o sectiune noua in site in care gagicile isi povestesc experientele

A fost minunat, chiar dacă am fost și foarte rusinat. A decurs mult mai bine decât prima data pentru ca fata a fost foarte experimentata și a știut cum să se comporte cu mine. Știa și cât de puțin am de oferit.

Știa cum sa introduca acea chestie mica înăuntru! A știut să se bucure de tot ce am avut de oferit. A fost dulce și încântătoare, a ras despre toată faza și a fost fascinata despre cât de mica era. Am avut o relație cu ea timp de aproape un an. Dar și-a pierdut interesul de a face sex cu mine, a avut alți prieteni iar eventual a devenit gay.

Cum este sexul penetrativ?

Este foarte dificil. Toate celelalte lucruri sunt bune: oral, manual și nu am încercat niciodată jucarii aditionale, nu îmi plac. Îmi place sa atinc corpul și toate chestiile de genul, dar sexul este ceva ce nu pot face cum trebuie.

Penisul meu nu este suficient de mare. În timp ce fac sex sunt tot timpul conștient ca ea probabil se preface ca se bucura mai mult decât o face. Ultima femeie cu care am fost a recunscut acest lucru și am fost foarte dezamăgit. Știam ca este adevărat, nu este vina ei, este a mea.

Atunci când un penis mic este în favoarea ta:

Sexul oral. Sa ofer mai mult decât sa primesc. Adeseori sunt îngrijorat de faptul ca femeile simt nevoia sa returneze favoarea, dar ar trebui sa o conving destul de bine ca sa pună în gura micul meu penis oribil, iar apoi sa guste rezultatul. Îmi place sa cred ca sunt bun la alte lucruri – o introducere în miniatura la sexul anal, dar nu am avut niciodată curajul sa cer acest lucru.

Despre prezervative

Când eram disperat sa ajung în dormitor cu o femeie, încercam sa caut prezervative care sa fie suficient de mici, dar nici acum nu am găsit unul. Poți cumpăra unul care este foarte mic, dar sunt atât de multe povești triste. Oh nu. Acum se fabrica unele mici, dar acum ceva timp nu exista așa ceva pe piața.

Era o singura mărime universala, dar nu se potrivea. Nu se potrivea deloc. Desigur au existat câteva fete care au practicat cu iubiții lor cel mai bun mod de a pune prezervativul, dar când m-au întâlnit pe mine și au avut de-a face cu penisul meu, a fost total diferit. Nu este ca o banana deloc, este mai mult ca o baterie. Tot ce am putut face este sa zic „imi pare rău, îmi pare atât de rau

vezi acest studiu de caz bomba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here