Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
marimea-degetului

Indicatori ai dimensiunilor penisului, dormitul dupa sex si castigatorul medaliri orgasmice de aur

Exista vreo structura anatomica a corpului care sa arate sau sa estimeze dimensiunile penisului, cum ar fi de exemplu mainile si picioarele?

Exista un lucru in care cred in mod obisnuit majoritatea oamenilor si anume ca dimensiunile mainilor si a picioarelor sale arata cam ce dimensiuni are el acolo jos in pantaloni. Totusi, nu exista absolut nici o cercetare stiintifica care sa sustina o astfel de idee.

De exemplu, eu am gasit un studiu in care dimensiunile pe care le aveau barbatii la pantofi erau comparate cu dimensiunile penisului lor (valori care au fost masurate de catre doi medici diferiti), dar rezultatele nu au reusit sa scoata la iveala o legatura intre cele doua.

De asemenea, eu nu am gasit nici un studiu stiintific care sa arate ca dimensiunile pe care le au mainile pot sa arate aproximativ dimensiunile penisului, dar exista totusi unele studii care sugereaza faptul ca densiunile degetului inelar al unui barbat, prin comparatie cu degetul sau aratator, ar putea sa ofere indicii in privinta dimensiunilor penisului barbatului.

marimea-degetului

Este posibil ca dimensiunile penisului sa poata fi prezise de catre altre structuri anatomice ale corpului?

Da. Dimensiunea penisului este corelata in mod pozitiv cu inaltimea si este invers proportionala cu greutatea. Ceea ce inseamna acest lucru este faptul ca barbatii mai inalti si mai slabi au tendinta de a fi mai bine dotati.

Trebuie sa tii cont de faptul ca, desi exista o corelatie intre aceste valori, inaltimea si greutatea unui barbat nu sunt totusi cei mai buni indicatori ai dimensiunilor pe care le are penisul unui barbat si, prin urmare, nu ar trebui sa te grabesti sa tragi concluzii doar in functie de acesti doi factori.

De ce barbatii se simt mai mereu obositi dupa ce fac sex? Si de ce femeile vor sa fie imbratisate dupa sex?

oboseala-dupa-sex

Din oarecare motive, media perpetueaza ideea ca dormitoarele noastre sunt pline de barbati somnorosi si de femei care se simt dezamagite. Cu toate acestea, nici unul dintre aceste lucruri nu este adevarat. De fapt, cercetarile au scos la iveala faptul ca atat barbatii, cat si femeile au probabil la fel de multe sanse sa fie primii care adorm dupa ce au facut sex.

Cat de multe orgasme poate sa aiba o femeie intr-o ora?

Asa cum am mai scris intr-un alt articol anterior, femeile sunt deseori capabile sa aiba orgasme multiple. Prin urmare, este un lucru perfect posibil ca unele femei sa aiba mai multe orgasme intr-o perioada relativ scurta de timp.

Dupa cum am gasit intr-un articol publicat, cele mai multe orgasme care au avut loc intr-un singru eveniment sexual pentru o femeie a atins uimitorul numar de 134. Pentru barbati, recordul a atins un numar mic de 16 orgasme.

Totusi, nu va ambalati ...
Desigur, aceste numere sunt foarte neobisnuite si ar fi foarte greu pentru o persoana care sa se poata apropia de aceste valori si, prin urmare, te-as ruga sa nu incerci sa faci acest lucru.

Dimensiunea pe care o poarta un barbat la papuci iti poate spune ceva despre dimensiunea penisului sau?

Mereu am auzit ca poti sa iti dai seama de cat de mare este penisul unui barbat, in functie de dimensiunea altor parti ale corpului sau, cum ar fi de exemplu dimensiunea picioarelor sale. Este acest lucru adevarat?

Am auzit si eu foarte multi oameni care spun astfel de lucruri (ca dimensiunea penisului unui barbat este aproximativ la jumatate din dimensiunea piciorului sau). Prin urnare, ce au gasit cercetarile facute in acest domeniu? In cadrul unui studiu efectuat in anul 2002, cercetatorii au adunat informatii despre dimensiunea penisului si dimensiunile la papuci de la 104 pacienti barbati, care au vizitat biroul unui medic urolog in UK.

Pentru a asigura un nivel cat mai mare de precizie, cercetatorii au efectuat toate masuratorile asupra penisului (poate ca nu este prea surprinzator faptul ca, atunci cand masoara ei, barbatii tind sa supraestimeze). Mai specific, medicii au masurat lungimea fiecarui penis in stare flasca, atunci cand acesta era intins conplet (Acest lucru a fost facut pentru a aproxima dimensiunea penisului erect).

Desi a existat putina variabilitate atat in dimensiunile papucilor si in dimensiunile penisurilor, nu s-a descoperit nici o corelatie intre acestea. Mai pe scurt, dimensiunile picioarelor unui barbat nu au scos la iveala nimic despre dimensiunile penisului sau.

Prin urmare, pare sa nu existe nici o dovada care sa sustina o astfel de idee. Totusi, poate ca te-ar interesa sa afli ca exista cercetari care au scos la iveala faptul ca dimensiunile penisului au legătură cu alte caracteristici fizice. De exemplu, un studiu diferit  a scos la iveala ca raportul dintre lungimea degetelor unui barbat este asociat cu dimensiunea penisului sau.

Mai specific, cu cat e mai scurt degetul aratator al unui barbat fata de degetul sau inelar, cu atat este mai mare penisul sau. De ce se intampla acest lucru ? Ambii acesti factori sunt considerati a avea legatura cu expunerea timpurie la nivele mari de testosteron.

Barbatii inalti si slabi, in general, au penisul mai mare

Alte cercetari au scos  la iveala faptul ca dimensiunea penisului este direct proportionala cu inaltimea barbatului si invers proportionala cu greutatea sa corporala. Acest lucru ne arata faptul ca barbatii mai inalti si mai slabi tind, de asemenea, sa fie mai bine dotati.

Dupa cum poti sa vezi, desi datele stiintifice nu sustin ideea ca ar exista o legatura intre dimensiunea penisului si dimensiunea picioarelor, exista totusi alte caracteristice care pot sa indice ca un barbat e bine dotat.

Cu toate acestea, ar trebui sa tii cont de faptul ca ca nici unul dintre acesti factori (inaltime, greutate sau lungimea unor degete) nu sunt indicatori de incredere ai dimensiunilor penisului in absolut toate cazurile- noi vorbim aici doar de trenduri generale.

De exemplu, exista o multime de barbati care sunt mici de statura, dar care au un penis de dimensiuni mari, si, de asemenea, sunt foarte multi barbati inalti, dar care au un penis de dimensiuni mici. Cu alte cuvinte, aspectul poate  sa fie foarte  inselator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit