Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
dimensiune-penis-genetic

Barbatii mostenesc dimensiunile si forma penisului de la parintii lor?

Ce sunt genele si cum afecteaza acestea trasaturile fizice ale copiilor, cum ar fi de exemplu dimensiunea penisului. Apropo despre dimensiunea penisului, am postat aici un infografic cu dimensiunile medii.

In timp ce acest subiect este unul mai delicat, luandu-i in considerare natura mai intima, este totusi o parte a stiintei si, prin urmare, poate fi privit in mod complet natural ca o intrebare in privinta mostenirii unor trasaturi fizice. Natura genelor si capacitatea noastra de a intelege procesele implicate in transmiterea acestor gene de la o generatie la alta inca nu sunt intelese pe deplin, dar totusi intelegem deja principiile.

Dimensiunea si forma organelor genitale, atat pentru barbati, cat si pentru femei, este o trasatura ce poate fi observataun fenotip care este mostenit de la cele mai apropiate rude ale tale, adica parintii tai, pentru ca, in cele din urma, esti copia lor combinata.

Acesta ar putea fi un subiect de curiozitate pentru mame, tati si, de fapt, pentru copii, nu doar pentru barbati, ci, de asemenea, si pentru femeile care sunt interesate de mostenirea caracteristicilor fizice de la o generatie la alta, inclusiv dimensiunile penisului. Pentru a raspunde daca dimensiunea penisului este o trasatura transmisa de la o generatie la alta, trebuie sa evaluam natura genelor in sine.

Fieare trasatura pe care o ai, fiecare rid si fiecare emotie, fizica si mentala, este rezultatul combinatiei dintre genele parintilor tai, precum si rezultatul a 3, 5 miliare de ani de evolutie neintrerupta de la cel mai mic organism, pana la tine (un gand care te face sa iti pui intrebari, nu e asa?).

Totusi, nu e atat de usor pe cat pare.

Genele si inaltimea ca un exemplu de caracteristica fizica, fiind transmise urmatoarei generatii.

In timp ce genele sunt foarte importante si chiar daca parintii tai sunt inalti si, prin urmareo sa iti transmita genele responsabile pentru inaltime, in acelasi timp ei o sa iti transmita genele pentru a nu fi inalt deloc. Este important de retinut faptul ca tu si parintii tai de fapt mosteniti codul genetic al unei intregi linii, un lant neintrerupt de viata care a dus de la cel mai mic organism viu pana la tine, inclusiv din perioada in care stramosii nostri erau mai ismpli, aveau coada si mergeau in patru labe. Din acest motiv, unii oameni au sfarcuri in plus sau se nasc cu o coada, ca o ramasita a trecutului nostru genetic.

dimensiune-penis-genetic

In acelasi timp, ce mostenesti mai exact?

Cresterea structurii osoase, productia hormonilor de crestere (vezi pastilele Reaction) sau un apetit sanatos si un metabolism rapid, poate cu o pubertate prelungita si intensa? Nu e un raspuns chiar atat de simplu de dat, pentru ca codul genetic reprezinta miliarde de caractere si rezultatul final ar putea nici macar sa nu iti arate rezultatul, deci un mod de a privi acest lucru este:

Odata cu genele, mostenesti predipozitia de a dezvolta anumite trasaturi, dar nu si trasaturile in sine.

Din acest motiv, ai mai multe sanse sa fii inalt daca parintii tai sunt inalti, dar daca bunica ta este mica de inaltime, atunci si tu ai sanse sa ramai mic de inaltime.

Chiar daca te-ai nascut cu genele potrivite pentru a deveni inalt sau sa ai o anumita dimensiune a penisului, totusi mai exista un numar de obstacole de mediu pe care trebuie sa le depasesti. De exemplu, malnutritita in timpul sarcinii sau in timpul copilariei timpurii cu siguranta va afecta cresterea fatului si apoi viata ulterioara.

Studiu: s-a sugerat de catre cercetatorii din cadrul Departamentului de agricultura din Statele Unite ca in cazul altor mamifere, cum ar fi de exemplu oile, berbeii mostenesc pana la 70% din dimensiunea penisului. Mai mult de atat, un studiu uman privind problemele de natura sexuala, precum ejacularea prematura si disfunctia erectila in randul gemenilor identici si a celor neidentici, a descoperit ca intre 30 si 42 de procente  din riscul asociat cu aceste probleme sexuale sunt determinate de catre genele pe care le-ai mostenit.

Sanatatea sexuala si mostenirea unui micropenis (microfalus sau micro penis)

Prin urmare, atunci cand vine vorba de starea de sanatate si inclusiv sanatatea sexuala, exista un motiv pentru a iti cerceta istoricul genetic si pentru a te pregati, in orice caz, de riscul de a dezvolta diabet de tip 2 sau de a mosteni un micro penis.

Cel mai bine e sa consulti un specialist in domeniul urologiei, intrucat acesta va fi capabil sa iti ofere mai multe informatii precise in privinta acestui subiect. Exista tratamente si solutii pentru a preveni afectiuni cum ar fi un micro penis, dar cel mai bine e sa actionezi din timp, fie ca esti un parinte, un copil sau un adult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit