Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
dimensiunea penisului si sexul oral

Dimensiunea penisului si sexul oral

Multor femei le place sa le ofere partenerilor sex oral si, cu cat e mai gros penisul, cu atat sunt mai putine sanse ca femeia sa il poata introduce in gura. In afara de aceste lucruri, mereu exista teama de a rani proprietarul organului respectiv si, prin urmare, multe femei pot fi tentate sa nu incerce.

Conform mai multor studii din mediul online, 40% dintre femei se simt mai excitate atunci cand ofera sex oral, aproximativ 10% spun ca este un lucru scarbos, iar aproximativ 5% dintre femei spun ca le face sa se simta prost fata de ele insele. De asemenea, 7,5 % dintre femei spun ca ar fi ok daca el s-ar spala inainte in zona intima. Asta e o sugestie foarte buna, baieti!

Femeile carora le place sa ofere sex oral ar putea dori un barbat care sa aiba un penis de dimensiuni medii, atat pentru siguranta barbatului, cat si de dragul simtului practic.

Satisfactia sexuala a femeii si dimensiunea penisului

Esti sigur ca faci ceea ce trebuie? Dimensiunea penisului unui barbat este mai mult un factor psihologic atunci cand vine vorba de sex, din moment ce dimesiunea unui penis este de o importanta discutabila, din punct de vedere fiziologic.

Un barbat care e satisfacut de dimensiunile propriului penis va avea mai multa incredere in propriile forte si va avea mai multe sanse sa faca o legatura mentala si emotionala. Femeilor le place increderea in propriile forte, dar nu le place aroganta si, prin urmare, doar dimensiunea unui penis nu va fi de ajuns, indiferent de cat este de masiv acest organ.

De asemenea, sa nu uiti ca intelectul in sine este un produs secundar al selectiei sexuale. Mintea este o unealta foarte puternica si foarte complexa si fericirea si atractia fata de un partener este un factor foarte importanta. Este foarte important de tinut minte ca, in materie de sex, dimensiunea penisului nu este singurul lucru de care depinde satisfactia sexuala a femeii.

De fapt, acest lucru este relevant pentru toti barbatii, indiferent de dimensiunea penisului lor, pentru ca de obicei multe femei se plang ca chiar si barbatii foarte bine dotati sunt slabi la pat, pentru ca ei nu recunosc complexitatea sexualitatii feminine, simtul general al frumusetii ei si maiestatea corpului ei.

dimensiunea penisului si sexul oral

Sexul nu este doar un lucru fizic, este si ceva foarte emotional, chiar si in cazul sexului cu parteneri ocazionali. Este un subiect atat de complex, incat cartile scrise despre sex nu ii pot acoperi toate aspectele. Prin urmare, cel mai bine este sa iti asculti partenera, sa inveti ce ii place ei cel mai mult si apoi sa incerci sa pui in practica ceea ce ai invatat. Introducerea penisului in vagin nu este nici macar jumatate din treaba, indiferent de dimensiunile acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit