Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
ce spun femeile despre marirea penisului

Fiziologia feminina si dimensiunea penisului: cat de mare trebuie sa fie?

Elasticitatea si lubrifierea fac ca vaginurile sa fie foarte adaptabile. Este adevarat ca vaginul unei femei raspunde prin intindere sau contractare in urma introducerii penisului, ceea ce este de asemenea un raspuns evolutionar, un mod de a creste tensiunea pentru penis in timpul actului sexual, pentru eliberarea secventiala a spermei si captarea spermei in interior, cel mai probabil pentru reproducere.

Din moment ce vaginul este foarte elastic, acesta este capabil sa acomodeze o variatie mai mare de dimensiuni a penisurilor, desi uneori va avea nevoie de ceva pregatire in plus, dar aceasta elasticitate exista cu un motiv bun, pentru ca va avea nevoie sa se intinda foarte mult in timpul nasterii, de la 7, 5 cm, care este dimensiunea normala a unui vagin atunci cand nu este excitat.

Apoi, mai sunt si glandele lui Bartholin, care va oferi lubrifiere atunci cand o femeie este excitata si va ajuta diferitele organe. Tot vaginul este un organ foarte adaptatpentru scopurile sale de concepere a unui copil si de a servi ca un canal pentru nastere (vezi aici mai multe despre glandele Bartholin).

Vaginul are un ecosistem foarte unic si, de asemenea, are o micro flora foarte delicata, prin urmare este foarte important sa ai grija de el cu foarte multa atentie, folosind standarde potrivite de igiena prin spalarea lucrurilor care vor intra in el si tratarea acestuia cu respect si blandete, pentru a nu ii provoca rupturi sau taieturi.

Majoritatea terminatiilor nervoase care sunt responsabile de senzatiile de placere sunt localizate mai aproape de intrarea in vaginul unei femei. Acest lucru se datoreaza in mod partial nevoii de a face procesul de nastere sa fie mai putin dureros.

In timpul unei partide de sex, majoritatea femeilor vor putea simti doar primii centimetri ai penisului care sunt mai aproape de intrarea in vagin, din diverse motive fiziologice. Indiferent de cat de mult incerci sa intinzi un vagin, numarul de terminatii nervoase va ramane acelasi si, din acest motiv, dimensiunea unui penis nu este atat de importanta pentru un vagin. Totusi, abilitatea de a ajunge la mai multe teminatii nevoase prin intermediul anumitor pozitii specifice sau a latimii ar putea juca un rol important in satisfacerea sexuala a femeii.

Anumite pozitii specifice sau grosimea penisului ar putea stimula mai multe terminatii nervoase din vagin.

ce spun femeile despre marirea penisului

Orgasmul feminin si diferitele tipuri de sex

Aproximativ doar o treime dintre femei pot avea parte de orgasm doar prin penetrare vaginala si doar 25% dintre femei pot avea parte de un orgasm in mod regulat doar prin stimularea vaginala.

In timpul unui orgasm, atat barbatul, cat si femeia  au parte de o serie de contractii a musculaturii pelvisului si, uneori, a intregului corp, ceea ce este extrem de placut, dar se considera ca aproximativ 15% dintre femei sunt incapabile sa ajunga la orgasm, fie din cauze fiziologice sau psihologice (sau poate din cauza lipsei de pricepere a partenerului), desi de asemenea se considera ca si genetica este vinovata.

De fapt, unele studii sugereaza faptul ca aproape 80% dintre femei au nevoie de stimulare clitoridiana si, intorcandu-ne la subiectul despre dimensiunile penisului, acesta nu este implicat cu adevarat in stimularea clitorisului.

Prin urmare, putem spune ca, pentru aproximativ 80% dintre femei, orice dimensiune a penisului poate oferi o mare placere si cheia pentru placere nu vine din partea penisului, dar ai intregii partide de sex, inclusiv a stimularii directe a clitorisului, prin folosirea degetelor, a limbii, a buzelor sau a jucariilor sexuale.

Daca unei femei ii place sa isi aiba cervixul stimulat in timpul unei partide de sex, atunci dimensiunea poate conta cu adevarat, sau lungimea, ca sa fim mai precisi. Pentru multe femei, sunt necesari mscim 12 – 15 cm in lungime pentru a ajunge la cervix atunci cand o femeie este excitata. Dar e putin probabil ca acest lucru sa duca la un orgasm.

Ce spun studiile?

Studiile recente au aratat ca, daca exista o caracteristica a penisului care sa conteze, atunci e vorba de grosimea penisului, care permite mai multa tractiune si, prin urmare, mai multa placere. Dar exista vesti bune pentru toata lumea: pentru ca femeile isi pot ccontracta vaginul pentru ele insele si chiar si dupa nastere, anumite exercitii pot face ca vaginul sa fie destul de stramt pentru orice penis.

Tehnica se numeste vumbuilding si si e o tehnica de dezvoltare a muschilor vaginali. Cat despre grosime, si puterea erectiei este, de asemenea, un factor, pentru ca e mai putin preferabil sa faca sex cu un barbat care are un penis mare, dar moale, decat cu un barbat care are un penis mic, dar tare ca piatra. Prin urmare, taria unei erectii ( care de obicei este rezultatul unei combinatii de alegeri a unui stil de viata sanatos) este mai importanta decat simpla dimensiune.

2 comments

  1. Am 18 cm de penis gros..satisface o femeie?

    1. cu siguranța da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit