Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET

Punctul G, pierderea virginitatii si partidele de sex la varste mai inaintate

Chiar exista un asemenea lucru ca punctul G?

Depinde foarte mult pe cine intrebi. Punctul G este un subiect popular care este discutat atat de frecvent in mass media, incat majoritatea oamenilor pur si simplu prespun faptul ca acesta chiar este un lucru real; cu toate acestea, oamenii de stiinta nu ar fi chiar asa de siguri in aceasta privinta.

De fapt, o noua analiza a cercetarilor ce au fost facute in aceasta privinta nu a fost capabila sa ofere dovezi concludente ca punctul G ar fi o structura anatomica distincta. Acest lucru nu inseamna ca punctul G nu exista sau ca femeile care se bucura de acesta de ani intregi sunt nebune; in schimb, am putea sa spunem ca este vorba de altceva la mijloc.

O posibilitate la care s-au gandit unii oameni de stiinta este faptul ca punctul G ar fi, de fapt, o portiune interna a clitorisului.

 

Nota: imi cer scuze pentru imaginile atat de explicite, insa nu vad nici un alt mod cum as putea realata vizual aceste lucruri.

Pe plan intern, clitorisul are unele dimensiuni destul de mari si se afla in aproximativ aceeasi zona care este asociata cu punctul G. orgasmele produse cu ajutorul punctului G ar putea sa fie, prin urmare, un tip de orgasm al clitorisului; cu toate acestea, inca sunt necesare mai multe cercetari in aceasta privinta pentru a determina daca lucrurile sunt cu adevarat asa.

Care este varsta medie la care oamenii isi pierd virginitatea?

In Romania, varsta medie la care oamenii isi pierd virginitatea este de 17 ani. Cu toate aceste, barbatii par sa isi piarda virginitatea la o varsta mai mica decat femeile (daca este sa ne luam in functie de gen, barbatii isi pierd virginitatea la 16, 9 ani si femeile la 17,1 ani).

Trebuie s atii cont de faptul ca aceste valori pot sa varieze foarte mult de la o cultura la alta. De exemplu, in China, varsta medie la care un barbat isi pierde virignitatea este de 22 de ani, iar in cazul femeilor, varsta medie este de 24 de ani.

Inca poti sa faci si sa te bucuri de sex chiar daca esti in varsta?

Desigur ca da. Eu stiu ca multi oameni considera ca parintii lor su ca bunicii lor au incetat sa mai faca sex acum mult timp, dar cu siguranta ca treaba nu sta asa.

Cercetarile arata faptul ca barbatii si femeile ce au trecut de varsta de 50 de ani inca se implica in diferite activitati de natura sexuala, desi frecventa partidelor de sex incepe sa scada si creste, in schimb, probabilitatea de a suferi de unele probleme de natura sexuala (cum ar fi, de exemplu, problemele de disfunctie erectila in cazul barbatilor sau dificultati de lubrefiere in randul femeilor).

femeie-in-varsta-sex

Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna in mod neaparat ca oamenii mai in varsta sunt mai putin satisfacuti din punct de vedere sexual.

Prin urmare, desi oamenii mai in varsta pot sa aiba parte de mai multe probleme de natura sexuala, multi dintre ei inca au vieti sexuale foarte active si foarte pline de satisfactie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit