Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
penoplastie-marirea-penisului

Penoplastia: Ce Este? Cum Se Face? Cat Costa? Medici BUNI

Atunci cand vine vorba despre o penoplastie, medicul tau chirurg se va consulta mereu cu tine si iti va spune ce tratament este mai potrivit pentru tine.

In timpul consultatiei, medicul chirurg iti va explica, de asemenea, si tratamentul, rezultatele si beneficiile sale, durata rezultatelor si frecventa repetarii tratamentulului.

Pregatirea ta pentru efectuarea interventiei

O sa primesti instructiuni specifice despre modul in care trebuie sate pregatesti pentru efectuarea operatiei, printre care se numara si instructiuni in privinta alimentelor si bauturilor, fumatul si evitarea administrarii anumitor vitamine sau medicamente.

Daca esti fumator, trebuie sa te lasi cucel putin doua saptamani inainte de operatie si sa nu te reapuci mai devreme de doua saptamani dupa operatie. Evita sa stai prea mult la soare inainte de operatie, in secial in zona abdomenului, si sa nu urmezi o dieta restrictiva, pentru ca ambele iti pot afecta capacitatea de a te vindeca. Daca ai o raceala sau orice fel de infectie, este foarte important sa iti informezi medicul chirurg, pentru ca este posibil sa fie nevoie sa iti amane operatia.

Util: vezi lista cu toate metodele chirurgicale pentru marirea penisului

penoplastie-marirea-penisului

Vei avea nevoie sastabilesti cu cineva sa te ia dupa operatie, pentru ca nu o sap oti sa conduci. Este, de asemenea, recomandat ca cineva sa stea cu tine timp de cateva zile si sa te ajute, daca acest lucru este necesar.

Tipul de anestezie pentru penoplastie

Procedura de penoplastie poate sa fie efectuata sub sedare intravenoasa si, prin urmare, nu o sa simti nici o durere si o sa dormi in timpul operatiei.

Daca iti este frica de operatie sau nu ai suficienti bani, poti oricand opta pentru un tratament de marirea penisului cu creme si geluri

Interventia chirurgicala: procedura de penoplastie dureaza in mod obisnuit intre doua ore si doua ore jumatate.

Inainte de efectuarea interventiei chirurgicale

In saptamana de dinainte, sa nu iei nici un medicament care sa contina aspirina (acid acetilsalicilic), din moment ce acest medicament afecteaza mecanismele de coagulare a sangelui si, prin urmare, poate sa provoace sangerari abundente in timpul si dupa operatie.

Administrarea unor doze mari de preparate ce contin vitamina E, consumul unor cantitati mari de usturoi si consumul de alcool pot, de asemenea, sa aiba acelasi tip de rezultat si, prin urmare, ar trebui sa fie evitate. Daca sunt necesare medicamentele analgezice, in mod normal sunt recomandate ibuprofenul sau paracetamolul.

Este spre binele tau sa te lasi de fumat cu cel putin doua saptamani inainte si timp de doua saptamani dupa efectuarea operatiei. Este bine cunoscut faptul ca fumatul provoaca ingustarea vaselor de sange, ceea ce duce la scaderea alimentarii pielii cu sange si, prin urmare, afecteaza intregul proces de vindecare.

Asigura-te ca iti informezi medicul chirurg de orice medicament pe care il iei, dar si de posibilele alergii pe care le ai, printre care se numara si alergia la anumite medicamente, latex, plastic si asa mai departe.

Medicul tau chirurg va decide daca sunt necesare teste preliminare, cum ar fi de exemplu testele sangvine, o electrocardiograma sau o radiografie la plamani. Daca acesta este cazul, aceste teste trebuie sa fie efectuate cu cateva saptamani inainte de efectuarea operatiei propriu zise.

Util: vei aici cat costa o operatie pentru marirea penisului

pret-penoplastie

Daca ai apelat la o operatie de crestere a penisului in dimensiuni, este cel mai bine sa iti razi parul pubian inainte de a intra in operatie.

Procedura de penoplastie

Penoplastia poate sa determine cresterea penisului in dimensiuni, fie ca este vorba de lungime, de grosime sau de ambele. Pentru cresterea in lungime, va fi efectuata o incizie deasupra bazei penisului. In acest mod, poate sa fie taiat ligamentul suspenso al penisului, ceea ce permite penisului sa se lase in jos si sa aiba o crestere in lungime de 2 pana la 5 cm.

Barbatii care au multa grasime pubica vor obtine mai multa lungime. Aceasta crestere are loc doar in starea flasca a penisului si unii barbati ar putea sa observe ca penisul are un unghi mai mic.

Cresterea in grosime implica o liposuctie usoara la nivelul abdomenului sau al coapselor pentru a colecta grasime, urmata de introducerea grasimii prin injectare in penis. Cresterea obisnuita a penisului in grosime este cuprinsa intre 2 si 5 cm. Procedura de injectare a grasimii evita aparitia cicatricilor de incizie si timpul de recuperare este mai scurt, pentru ca procedura este una mai simpla.

Reabsorbtia grasimii dupa operatie si aparitia umflaturilor pot sa fie minimalizate prin limitarea cantitatii de grasime care este injectata deodata. Cresterea in grosime o sa fie putin mai mare decat al capului. Cresterea penisului in grosime o sa fie evidenta atat in stare flasca, cat si in stare erecta.

Pentru a iti oferi un aspect cat mai natural, trebuie crescute atat lungimea, cat si grosimea in acelasi timp, desi este posibil sa faci doar una dintre aceste operatii. Functionarea penisului va fi perfect normala, atat in materie de urinare, cat si de erectie.

Penoplastia este o procedura simpla si va fi efectuata sub efectul unui anestezic local su sedare iv (acesta nu este un anestezic local). Nu o sa simti nici o durere si nu o sa tii minte nici un lucru despre aceasta procedura. Operatia dureaza in mod obisnuit intre 45 si 90 de minute, in functie de faptul ca ai o operatie de crestere in lungime, una de crestere in grosime sau ambele.

Dupa efectuarea operatiei

In cazul operatiei de crestere in lungime, o sa ai niste suturi de dizolvare in profunzime in muschii si tesuturile mai profunde si unele suturi de piele la nivel pubian. In cazul cresterii in grosime, o sa ai doar o sutura micala nivelul abdomenului (de unde am colectat grasimea) si inca o sutura la baza penisului (acolo unde a fost injectata grasimea).

penis-mare-ejaculare-precoce

O saramai la lcinica timp de doua ore, pentru a permite personalului de acoo sa iti urmareasca revenirea din sedare. Este necesar sa vorbesti cu cineva sa vina sa te ia, pe masura ce nu ai voie saconduci si sa iei transportul public timp de 48 de ore dupa anestezie.

In primele doua sau 3 zile dupa efectuarea operatiei, o sa simti putin discomfort, dar acest lucru este controlat in mod normal cu ajutorul medicamentelor analgezice. O sa ai parte de niste vanatai si de niste inflamatii, care dispar in primele doua saptamani dupa efectuarea operatiei. Masarea penisului tau cu vaselina este recomandata in fiecare zi pentru a rezolva problemele de asimetrie din timp  si pentru a preveni aparitia umflaturilor.

Va trebui sa te intorci la clinica la o saptamana dupa operatie pentru ca bandajele si suturile sa fie indepartate de catre asistenta medicala. In cazul operatiei de crestere in lungime, o sa te intorci dupa mai multe saptamani pentru a iti fi indepartate bandajele si suturile din zona pubiana. In urmatoarele vizite, va fi urmarit procesul de vindecare, pentru ca medicul sa fie sigur ca totul decurge in mod corect. Poti sa stabilesti si alte consultatii cu medicul chirurg, pentru a fi sigur de faptul ca totul decurge asa cum trebuie.

Iti este recomandat ca, la o saptamana dupa efectuarea operatiei, sa iti iei o saptamana de odihna si de recuperare de la munca. Este, de asemenea, recomandat sa iei o pauza de 3 pana la 4 saptamani de la efectuarea unor exercitii fizice si activitatea sexuala poate sa fie reluata dupa o saptamana, desi pot sa fie necesare 3 pana la 6 saptamani pentru a obtine o crestere maxima in privinta atat a lungimii, cat si a grosimii.

Toate interventiile prezinta un anumit grad de riscuri si de complicatii.

Ca si in cazul oricarei interventii chirurgicale, penoplastia nu este lipsita de complicatii, desi acestea apar destul de rar. Printre acestea, se numara sangerarea, colectarea de sange pe sub piele (cunoscut ca hematom) sau cheagurile de sange, totusi, aceste probleme apar doar in cazul a 1% dintre pacienti si in mod obisnuit se pot rezolva destul de repede.

Nu o sa fie efecte asupra performantelor tale sexuale. Organul tau principal in aceasta situatie este creierul tau si nimeni nu poate sa prezica cum vei reactiona in urma efectuarii operatiei. Penoplastia este de acum o procedura cosmetica foarte bine stabilita, fiind efectuata de peste 10 ani. Este o procedura sigura si eficienta si complicatiile sunt rare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit