Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
Operatie pentru marirea penisului

Un barbat a murit in timpul operatiei de marire a penisului. Ce a mers prost?

Viata unui barbat din Suedia a fost incheiata in timpul unei proceduri chirurgicale de crestere a penisului in lungime si in grosime. Barbatul sanatos in varsta de 30 de ani, fara nici o afectiune medicala pre existenta, este primul pacient care moare din cauza operatiei de crestere a penisului in dimensiuni, o procedura care pana acum a fost simpla si sigura.

Acum, in studiul de caz publicat in Journal of Forensic Sciences, echipa de cercetatori considera ca celulele de grasime au ajuns in plamanii barbatului si au distrus vasele de sange, ducand la aparitia unui embolism pulmonar.

Medicii chirurgi au facut prima data o operatie de crestere a penisului in lungime, care implica taierea ligamentului de la baza penisului pentru a fi mai liber. Acest lucru poate sa duca la cresterea penisului in lungime cu aproximativ 5 cm, dar numai in starea flasca pentru majoritatea barbatilor. Printre riscuri, se numara incapacitatea de a avea o erectie sau senzatia de amortire in primele cateva luni dupa efectuarea interventiei chirurgicale.

Operatie pentru marirea penisului

In continuare, medicii au injectat celule de grasime de pe abdomenul barbatului in penisul sau pentru a creste penisul in grosime in timpul operatiei. Dar unele celule de grasime s-au desprins in timpul operatiei si s-au dispersat pana la plamani prin intermediul venelor, ceea ce a dus la ruperea vaselor de sange. Pacientul a intrat in stop cardio respirator si i s-a acordat primul ajutor, dar s-a dovedit fara succes atunci cand pacientul a murit dupa cateva ore.

Transportul autolog de grasime, o procedura prin care grasimea este indepartata prin liposuctie si apoi este injectata inapoi in fata, sanii, fesele sau in penisul pacientului, este o procedura foarte populara in randul chirurgilor plasticieni. Conform cercetatorilor, moartea pacientului este o complicatie rara si izolata a operatiei de crestere a penisului in dimensiuni.

“Singurele complicatii mentionate sunt pierderea tesutului gras injectat si infectiile locale”, au scris cercetatorii in raport.

Ei considera ca pacientul a murit pentru ca taierea ligamentului si injectarea grasimii in penis au fost efectuate in acelasi timp. Este primul caz in care cresterea penisului prin transfer de grasime a dus la moartea unui pacient tanar si aparent sanatos.

Acest lucru este cel mai des intalnit in cadrul procedurilor de lifting al fundului. In luna martie, cei de la The Washington Post au raportat ca o femeie din Kansas CIty a zburat pana la Miami pentru a face un lifting brazilian al fundului, pentru ca era nemultumita cu corpul ei dupa ce nascuse un copil. In cadrul acestei proceduri, doctorii folosesc liposuctia pentru a trage grasimea de pe abdomen, coapse sau zonele cu grasime de pe langa triceps, pentru a injecta celule de grasime in fesele pacientului, pentru a determina cresterea sa si schimbarea formei.

Din nefericire, pacienta nu a supravietuit acestei proceduri, datorita embolizarii grasimii. O cantitate de grasime i-a fost injectata in fluxul de sange si a calatorit pana aproape de plamanii ei, prevenind patrunderea oxigenului in fluxul ei de sange. Embolismul pulmonar cu grasime este un risc foarte obisnuit in cazurile de liposuctie.

Cercetatorii considera ca riscul de embolizare a grasimii era mai mare in cazul acestui barbat pentru ca ambele  proceduri au fost efectuate in acelasi timp.

“Este posibil ca riscul de embolizare al grasimii este mai mare atunci cand un tesut deja traumatizat este supus injectarii cu grasime, cum ar fi acest caz, in care cresterea penisului in lungime prin taierea unui ligament din penis a fost efectuata chiar inainte de injectarea grasimii”, au declarat ei.

La nivel mondial, sunt efectuate aproximativ 8400 de operatii de crestere a penisului in fiecare an, pentru a determina cresterea unui penis in dimensiuni, in special in grosime. Acest caz va ajuta atat pacientii, cat si medicii sa fie mult mai atenti atunci cand sunt sunt efectuate aceste proceduri de trasnfer autolog de grasime.

Mai mult de atat, acest lucru va forta barbatii sa se gandeasca mai bine daca chiar au nevoie de aceasta interventie chirurgicala, din moment ce cercetarile efectuate au aratat ca de fapt majoritatea barbatilor au un penis de dimensiuni perfect normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Livrare gratuită

la orice comandă peste 200 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit