Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
operatie-marirea-penisului-2

Operatia Pentru Marirea Penisului De citit! Riscuri, Proceduri, Preturi, Rezultate!

Avertizare: Urmatorul text contine informatii explicite si imagini cu organele genitale masculine si cu interventiile chirurgicale efectuate la nivelul acestora. Prin urmare, acest material nu ar trebui sa fie vizionat de catre persoanele care au mai putin de 18 ani.

Penoplastia sau faloplastia este principalul tip de operatie de crestere a penisului careeste disponibil pe teritoriul Regatului Unit. Include include cresterea si/sau alungirea acestuia, in timp ce cresterea penisului in dimensiuni include fie cresterea in lungime a penisului, lucru obtinut prin taierea ligamentelor care ataseaza penisul de corp, ceea ce ii permite sa sa mai coboare in jos, sau cresterea penisului in grosime, lucru care este obtinut cu ajutorul tehnicilor de transfer de grasime.

Pentru a oferi un aspect cat mai realist, atat operatia de crestere in lungime, cat si cea de crestere in grosime vor fi efectuate in acelasi timp, desi fiecare dintre acestea pot sa fie efectuate si singure. Este, de asemenea, foarte important sa ai asteptari realiste in privinta rezultatelor pe care ti le poate oferi penoplastia, pentru a evita aparitia senzatiei de dezamagire.

Costurile private pentru acest tip de interventie sunt cuprinse intre 10000 si 26000 lei pentru operatia de crestere in lungime si intre 5000 si 13000 lei pentru cresterea in grosime. Efectuarea ambelor proceduri in acelasi timp te va costa in mod obisnuit mai putin.

Informatii de baza: ce trebuie sa stim despre faloplastie?

Informatii de baza despre chirurgia de crestere a penisului in dimensiuni

Multi dintre noi ne ferim sa vorbim despre asa numitele “zone jenante” si, prin urmare, una dintre cele mai putin discutate zone ale chirurgiei cosmetice este faptul ca aceasta este disponibila si pentru organele genitale masculine sau penisul. operatie-marirea-penisului-4

Societatea moderna a devenit obsedata de argumantul ca “dimensiunea chiar conteaza”, ceea ce a facut ca unii barbati sa simta ca dimensiunile penisului lor nu sunt adecvate, mai ales intr-un loc comun, cum ar fi de exemplu vestiarele de la sala de forta sau in prezenta unei partenere pentru sex si, prin urmare, apare tentatia de a determina cresterea penisului atat in lungime, cat si in grosime.

Datorita acestei preocupari cu dimensiunile penisului, multe metode nechirurgicale sunt prezentate ca fiind metode foarte eficiente, incepand de la pastile si pana la pompe si tehnici de masaj, oferite ca un mod de a avea un penis de dimensiuni mai mari. Dar singurul mod cu adevarat eficient de a determina cresterea penisului in dimensiuni il reprezinta efectuarea unei interventii chirrugicale.

Pe baza diferitelor studii care au fost efectuate de-a lungul ultimilor ani, este general acceptat faptul ca un penis uman are in medie are o lungime cuprinsa intre 8,5 si 10,5 cm in stare flasca si intre 12,5 si 16,5 cm atunci cand este erect, cu o circumferinta medie cuprinsa intre 11,5 si 12,5 cm atunci cand are o erectie completa. Studiile au fost facute pe barbati caucazieni si, prin urmare, nu au fost observate diferente intre grupurile etnice.

De fapt, foarte putini barbati au un penis foarte mic, cunoscut sub numele medical de micropenis, situatie in care un penis flasc intins are o lungime mai mica de 4 cm sau mai putin de 7 cm in stare erecta. Aceasta afectiune este foarte neobisnuita si este in mod obisnuit tratata inca din copilarie, cu produse ce cresc sinteza de testosteron in corp.

In ciuda dimensiunilor sale reduse, un penis mai mic decat media va avea totusi o functie normala si duce de obicei la o lipsa de incredere in propriile forte in prezenta unei partenere sexuale.

Daca un barbat se simte ingrijorat in privinta dimensiunilor penisului sau, este disponibila o gama larga de optiuni chirurgicale care pot aborda aceste probleme si le pot rezolva.

Daca ai luat in considerare ideea de a apela la ajutorul interventiilor chirurgicale de crestere a penisului in dimensiuni, informatiile prezentate in continuare te vor ajuta sa intelegi lucrurile de baza ale acestor proceduri. Nu o sa poata raspunda chiar tuturor intrebarilor pe care le ai, din moment ce multe lucruri depind de fiecare pacient in parte. Poti sa intrebi un doctor in privinta lucrurilor pe care inca nu le intelegi.

marirea-penisului-cu-jelqing

Tipuri de interventii chirurgicale la nivelul penisului

Principalul tip de operatie la nivelul penisului care este disponibila pe teritoriul Regatului Unit este penosplastiasi include crestera si/ sau alungirea acestuia, in care augmentarea este fie in cresterea penisului in lungime, obtinut prin taierea ligamentului care leaga penisul de restul corpului si acest lucru ii va permite sa atarne mai jos, sau in grosimea penisului, prin folosirea unor tehnici de transfer al grasimii. Deseori pentru a crea un aspect cat mai natural, sunt efectuate ambele tipuri de operatii in acelasi timp, desi oricare dintre acestea pot sa fie efectuate si singure.

Procedura: in ce consta faloplastia?

Ce se intampla in timpul unei proceduri de crestere a dimensiunilor unui penis?

Prima discutie pe care o vei avea cu medicul chirurg ar trebui sa te lamureasca in privinta asteptarilor pe care le poti avea si daca acest tip de operatie iti poate oferi rezultatele pe care le doresti.

Discutiile atente in privinta motivelor pe care le ai pentru a apela la chirurgia la nivelul penisului si daca esti potrivit pentru operatie sunt foarte importante. Asigura-te ca obtii toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie cat mai bine informata si trebuie sa obtii raspunsuri cat mai satisfacatoare la toate intrebarile pe care le ai.

Un istoric medical amanuntit ar trebui sa fie creat, pentru a determina daca nu exista anumite motive pentru care nu ar trebui sa apelezi la aceasta operatie. In mod normal, ti se cere sa semnezi un formular de consimtamant, ceea ce ai inteles ca ai inteles potentialele beneficii si riscuri ce sunt asociate cu operatiile la penis.

Vor fi facute, de asemenea, si poze cu “inainte” si”dupa” efectuarea operatiei, pentru comparatiile ulterioare.

Medicul chirurg ii poate scrie medicului tau de familie privind detaliile interventiei chirurgicale, pentru ca, daca exista vreo problema asociata cu operatia pe termen lung sau scurt, medicul tau de familie va fi constient de procedura efectuata si te poate ajuta sa te recuperezi.

Anestezia pentru operatia de marirea pensiului

Interventiile chirurgicale la nivelul penisului sunt, de obicei, efectuate cu un anestezic local cu o sedare iv, ceea ce inseamna ca vei fi constient si ca nu vei simti durere, dar poate fi de asemenea efectuata si sub efectul unui anestezic general.

Trebuie sa iei in considerare faptul ca anestezicul general prezinta mai multe riscuri potentiale- acest lucru ar trebui sa iti fie explicat in mod clar de catre medicul chirurg inainte de a lua orice decizie in privinta anestezicului folosit. Tipurile disponibile de anestezie ar trebui sa iti fie prezentate de catre medic.

Operatia in sine: ce se intampla acolo?

Daca alegi sa continui sa iti faci operatia, procedura poate sa aiba loc la o clinica chirurgicala de la care sa poti pleca acasa in aceeasi zi.

Operatia de penoplastie dureaza in mod obisnuit intre 1 si 2 ore, in functie daca faci fie operatia de crestere in lungime, fie operatia de crestere in grosime sau amandoua. De asemenea, trebuie ca zona genitala sa fie rasa de parul pubian inainte de efectuarea operatiei. Poate sa fie necesara si efectuarea unei circumcizii in acelasi timp cu interventia de crestere in lungime si/sau in grosime, pe masura ce acest lucru evita inflamarea preputului, ceea ce poate sa dureze timp de cateva saptamani.

Marirea penisului in lungime

operatie-marirea-penisului-2

In cazul procedurii de crestere in lungime, este facuta o incizie mica deasupra bazei penisului si este taiat ligamentul care leaga penisul de osul pubic. Acest lucru face ca penisul sa cada in jos, ceea ce ii ofera un aspect mai lung cu 2 pana la 5 cm (20 pana la 50%), desi rezultatele vor varia de la o persoana la alta.

Ligamentul este apoi reatasat mai jos si o bucata de piele, luata din zona osului pubic, este folosita pentru a acoperi noua extensie. Deseori, sunt folosite copci care se dizolva, atat pe taieturile interne, cat si pe cele externe, dar unii medici chirurgi folosesc si copci normale, pe care le vor indeparta dupa cateva saptamani de la efectuarea acestei operatii.

Aceasta operatie de crestere a penisului in lungime iti va afecta doar lungimea in flasca si erectiile de dupa efectuarea operatiei vor ramane de aceeasi lungime, dar unghiul ar putea sa fie putin mai jos fata de cum era inainte de efectuarea operatiei.

Marirea penisului in grosime

operatie-marirea-penisului-1

Pentru a mari sau a creste penisul in grosime, o procedura mica de liposuctie este necesara mai intai pentru a obtine grasimea de pe abdomen sua de pe coapse si care poate sa fie trasnferata in penis prin injectare. Pe masura ce grasimea este injectata in corp, acest lucru duce la evitarea cicatricilor si reduce perioada necesara de timp pentru a te recupera.

In mod obisnuit, penisul poate sa fie marit cu 2 pana la 5 centimetri. ,arirea va fi vizibila atat in stare flasca, cat si i nstare erecta.

In cazul procedurii de marire a penisului, exista riscul ca corpul sa reabsoarba o parte a grasimii injectate in penis. Pana la 30% din cantitatea de grasime injectata poate sa fie reabsorbita. Din acest motiv, chirurgii vor pune putin mai multa grasime, astfel incat corpul sa fie putin mai gros decat capul.

Daca e necesar, alte proceduri de transfer de grasime pot sa fie efectuate dupa 6 luni. Rezultatele finale pot sa fie de durata foarte lunga de timp.

Recuperarea dupa o operatie de marirea penisului

De cat timp va fi nevoie pentru recuperare in urma interventiei de crestere a penisului?

In mod normal, ti se recomanda sa te odihnesti si sa te recuperezi timp de o saptamana in urma operatiei, inainte de a te intoarce la munca. Exercitiile fizice ar trebui sa fie  evitate timp de 3 sau 4 saptamani si activitatea sexuala poate sa fie reluata dupa o luna, desi rezultatele complete ale procedurii de crestere in lungime pot sa nu apara pana acum si poate sa dureze 3 pana la 6 luni sa apara.

Dupa operatie, functia penisului va fi complet normala, atat in privinta urinarii, dar si a capacitatii de a avea si de a mentine o erectie.

Efecte secundare si riscuri

Care sunt riscurile si potentialele complicatii care sunt asociate cu operatiile de crestere a penisului in dimensiuni?

Ca in cazul oricarei proceduri chirurgicale, exista mereu posibilitatea aparitiei de complicatii sau de efecte secundare si, desi sunt rare, pot sa apara: sangerarille, infectiile, reactii secundare la anestezic, colectie de sange sau de alte fluide pe sub piele (hematom), afectari ale nervilorsi un aspect neregulat al penisului in urma operatiei, mai ales in cazul operatiei de crestere a penisului in grosime, caz in care pot sa apara unele umflaturi datorita modului in care s-a pozitionat grasimea; masarea penisului poate sa rezolve aceasta problema.

In general, performantele sexuale nu sunt afectate de catre operatie.

In urma efectuarii operatiei de penoplastie, ar trebui sa te astepti la o senzatie de durere si de  discomfort timp de cateva zile, care pot sa fie tratate cu medicamente analgezice pe baza de reteta sau fara. In mod normal, o sa apara inflamatii, amortire si vanatai, care o sa dispara dupa cateva saptamani.

In cazul procedurii de crestere in lungime, te poti astepta la o cicatrice mica si permanenta in zona de la baza penisului, desi in mod obisnuit este mascata de parul pubian, dupa ce aceasta va creste inapoi.

Este, de asemenea, foarte important sa ai asteptari realiste in privinta rezultatelor penoplastiei, pentru a evita dezamagirea provocata de rezultate.

Sfaturi pentru o perioada de timp in urma operatiei

Ce ar trebui sa faci in urma unei operatii de crestere a penisului in dimensiuni?

Este foarte important sa urmezi cu atentie sfaturile pe care ti le-a dat medicul chirurg pentru perioada de timp de dupa operatie.

Printre aceste sfaturi, se numara si:
 • Sa folosesti analgezicele recomandate conform instructiunilor
 • Sa iti contactezi imediat medicul chirurg daca observi semne de infectie, daca sangerezi sau daca apare o crestere brusca a durerii
 • Trebuie sa iti masezi penisul in fiecare zi folosind vaselina sau ceva similar pentru a evita orice asimetrie a penisului si pentru a preveni aparitia umflaturilor
 • Trebuie sa eviti exercitiile fizice timp de 3 pana la 4 saptamani de la efectuarea operatiei
 • Trebuie sa eviti intretinrea de relatii sexuale timp de cel putin o luna in urma efectuarii operatiei
Cine poate sa faca aceste operatii de crestere a penisului in dimensiuni?

Doar medicii chirurgi complet pregatiti si calificati pot sa efectueze operatii ale penisului.

Operatiile de crestere a penisului sunt disponibile in sistemul de sanatate Romanesc?

Nu vei putea sa accesezi aceste operatii prin intermediul asigurarii CAS. Mereu iti recomandam sa faci un consult cu medicul tau de familieinainte de a incepe o procedura majora. Sfaturile date de medicul tau pot sa te indrepte spre un spital care are contract cu CASin anumite circumstante.

Specialistii au stabilit criteriile pe care trebuie sa le respecti pentru a acccesa aceste interventii chirurgicale prin sistemul lor:

“Pentru a te califica pentru operatie prin sistemul de sanatate romanesc, trebuie sa indeplinesti anumite criterii stabilite de catre autoritatile locale din domensiul sanatatii. Chirurgica cosmetica si de reconstructie pentru a corecta sau a imbunatati anomaliile congenitale si accidentele pot sa fie efectuate fara sa platesti.

Pentru a accesa operatiile cosmetice efectuate prin intermediul CAS, trebuie sa ai o trimitere de la medicul tau de familie. Vei avea nevoie de un consult cu un chirurg plastician si de un consult psihiatric sau psihologic. Dupa aceea, se va decide daca exista beneficii sociale, psihologice sau fizice pentru a se justifica efectuarea operatiei.

Care sunt costurile obisnuite pentru efectuarea unei operatii de crestere a penisului?
Concluzie

Rezumatul sfaturilor privind operatia de crestere a penisului in dimensiuni

Desi unii barbati se pot simti nesiguri pe ei in privinta dimensiunilor penisului lor, ceea ce duce la o stima scazuta de sine si la aparitia unui sentiment de incapacitate, decizia de a apela la o interventie chirugicala trebuie luata foarte in serios.

Exista, de asemenea, mai multe pastile, potiuni si dispozitive prezentate pe internet care promit ca vor stimula ceea ce ti-a oferit natura, dar din pacate acestea nu au nici o dovada stiintifica care sa arate faptul ca sunt eficiente sau acestea promoveaza doar rezultate temporare.

Datorita implicatiilor psihologie ale unei asemenea interventii chirurgicale, unii medici chirurgi pot sa insiste ca barbatii care vor sa efectueze aceasta operatie sa faca un consult psihologic pentru a discuta despre aceasta problema. In unele, un aspect de penis mai mare poate sa fie obtinut prin pierderea in greutate sau prin epilarea parului pubian de la baza penisului, pentru a crea o iluzie optica.

Daca au fost explorate toate optiunile si interventia chirurgicla ramane singura optiune, atunci atat operatia de crester in lungime, cat si in grosime, sunt disponibile si in Romania.

2 comments

 1. Juniorul

  Salut, Nick. Am 18 ani si penisul de 12 cm. Unde imi recomanzi sa fac o faloplastie?

  1. La 18 ani nu vad de ce ai face o operatie de marirea penisului, iar 12 centimetri este o dimensiune decenta pentru varsta ta. Pana la vreo 20 de ani este posibil sa-ti mai creasca natural. Eu zic sa incerci cu niste exercitii de marirea penisului pana la 20 – 22 de ani si dupa aia daca vrei s-o faci pe-a nebunul, poti face o faloplastie.

   Aici gasesti cele mai bune exercitii: https://marirea-penisului.net/cat/exercitii/
   Aici gasesti totul despre operatie: https://marirea-penisului.net/cat/chirurgie/ (costuri, riscuri, procedurile detaliate, recomandari de medici buni etc)

   Daca mai ai intrebari, nu fi rusinos 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit