Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
sex si orgasm

Orgasmul Feminin – Cum Facem O Femeie Să Aibă Orgasm?

Orgasmele nu sunt foarte bine studiate, dar sunt unele lucruri de baza care ne pot ajuta sa intelegem diversitatea acestora. Fie ca este vorba de o criza a varstei de mijloc sau nu, este destul de benefic sa afli cat mai multe informatii despre orgasmul feminin.

Orgasmele sunt la fel de diverse ca si insesi femeile

Orgasmele nu sunt foarte bine studiate, dar sunt unele lucruri de baza care ne pot ajuta sa intelegem diversitatea acestora. Fie ca este vorba de o criza a varstei de mijloc sau nu, este destul de benefic sa afli cat mai multe informatii despre orgasmul feminin.

Anorgasmie este o tulburare foarte putin studiata si care a fost definita ca fiind incapacitatea de a avea un orgasm si apare la aproximativ 10% dintre femei. In timp ce acest lucru ar putea sa insemne ca o femeie nu a avut niciodata un orgasm, ar mai putea insemna si ca o femeie nu a mai avut un orgasm in ultima perioada.

Orgasmele produse de relatiile sexuale

sex si orgasmDintre femeile care pot avea un orgasm, aparent doar o treime dintre acestea pot avea un orgasm in urma relatiilor sexuale vaginale.

Orgasmele produse de relatiile sexuale si de stimularea clitorisului. Si mai mult de atat, dintre femeile care pot avea un orgasm in urma relatiilor sexuale vaginale, o alta treime necesita si un anumit grad de stimulare manuala.

Nota: ia aminte la faptul ca nu este necesar sa ai un penis foarte mare pentru a duce o femeie la orgasm. Citeste articolul despre punctul G inainte de a incepe sa rasfoiesti sectiuea cu metode pentru marirea penisului.

Stimulare clitoridiana

Si mai mult de atat, dintre femeile care pot experimenta un orgasm, o pot face in urma stimularii manuale sau numai in anumite circumstante specifice.

Sexul si preludiul

Daca un barbat petrece 21 de minute sau mai mult in preludiu, atunci o femeie are mai multe sanse sa obtina un orgasm, cu pana la 90% dintre femei avand in cele din urma un orgasm. Desi variaza in functie de femeie, pentru ca unele femei ar putea avea nevoie de doar un minut, in timp ce altele ar putea avea nevoie de mai mult de o ora.

Stimularea sanilor: O femeie din 100 poate ajunge la orgasm in urma unei simple stimulari a sanilor.

Varsta si orgasmele

Aparent, orgasmele devin mai bune odata cu varsta si, de asemenea, devine mai usor ca femeile sa ajunga la un orgasm. Femeile isi cunosc mai bine corpul, au mai multa incredere in sine si mai multa experienta.

Punctul G si locatia acestuia ( sau existenta lui)

Un subiect foarte putin studiat, dar e clar ca anumite zone ale organelor genitale feminine au o densitate mai mare de terminatii nervoase, ceea ce ne duce cu gandul la existenta Punctului G si gasirea acestuia poate face o femeie sa ajunga mai repede la orgasm. Desi locatiile aparente ale Punctului G variaza si inca este un subiect de discutie, unii oameni spun ca exista, iar altii ii neaga existenta. Unii considera ca se afla pe peretele superior al vaginului si are o textura mai diferita decat tesuturile din jur.

Femei mai aventuroase

Femeile care prefera lucrurile mai neobisnuite si varietatea in sex au mai multe sanse sa ajunga la un orgasm. Pozitia variabila, tipurile de sex si alti factori influenteaza probabilitatea de a ajunge la un orgasm.

Intimitatea si relatiile sexuale

Increderea si intimitatea de care femeile au parte in relatiile pe termen lung pot imbunatati implinirea sexuala si frecventa orgasmelor. De asemenea, femeile care au mai multa incredere in ele au mai multe sanse sa ajunga la un orgasm.

orgasm femei cat de mare trebuie sa fie penisul

De cate ori poate avea parte o femeie de orgasme ?

Unele femei au declarat ca au avut peste 30 de orgasme intr-o singura sesiune.

Durata unui orgasm feminin

Conform cercetarilor, o femeie se bucura de un orgasm pentru o perioada cuprinsa intre 6 si 10 secunde, desi unele femei au declarat ca au avut si orgasme mai lungi. Alte cercetari sugereaza ca un orgasm feminin dureaza in medie pana la 20 de secunde. Durata orgasmelor poate sa varieze din cand in cand.

Timpul necesar pentru a ajunge la orgasm ?

Conform cercetarilor facute, femeile au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la orgasm si multe femei au nevoie de cel putin 20 de minute de sex. Exista un numar de tehnici care pot prelungi activitatea barbatilor.

Implicarea creierului

Mare parte a orgasmului e asociata cu activitatea din zona pelvicasi multi oameni isi pierd temporar unele dintre functiile cognitive dupa ce au ajuns la punctul culminant si unii chiar si-ar putea pierde cunostinta. Un studiu efectuat in anul 2009 a aratat ca, in timpul unui orgasm, mai multe zone din creier erau inactive, cum ar fi de exemplu zonele responsabile pentru emotii. Punctele culminante ale barbatilor sunt mult mai greu de detectat, pentru ca au o durata mai scurta. Mai mult de atat, creierele femeilor inchid unele zone care implica auto controlul si, drept rezultat, femeile tipa in mod obisnuit in timpul unui orgasm si fac lucruri pe care nu le-ar face in mod obisnuit. In timpul unui orgasm, corpul produce de pana la 4 ori mai mult oxitocina, hormonul care e considerat responsabil pentru incredere si socializare. Oamenii care s-au declarat a fi indragostiti au si nivele mai mari din acest hormon. Mamiferele care au fost injectate cu oxitocina au inceput sa manifeste trasaturi materne.

Genele si orgasmul. Conform mai multor cercetari, pana la 45% din frecventa si persistenta orgasmelor s-ar putea datora genelor.

Tehnologia pentru orgasme. Ignorand vibratoarele si betele magice, un implant in coloana vertebrala a omului ar putea activa un orgasm prin simpla apasare a unui buton. Acest dispozitiv este numit “orgasmatron”. Stiinta nu poate deveni mai buna de atat!

Primul orgasm

Jumatate din orgasmele pe care le au femeile sunt prin masturbare si varsta medie pentru prima astfel de experienta este de 18 ani.

Durerile de cap ca o scuza pentru a refuza partidele de sex. Aproximativ jumatate din durerile de cap normale au avut nivele de durere mai scazute datorita unui orgasm. Este timpul ca barbatii sa se simta ca niste doctori.

Prefacerea unui orgasm

Aproximativ 70% din femeile s-au prefacut ca au un orgasm.

Sexul intre lesbiene si obtinerea unui orgasm. Cercetarile arata ca, in timp ce aproximativ 78% dintre femei au orgasm in timpul partidelor de sex cu partenerele lor feminine, numai 55% din femei au avut parte de un orgasm impreuna cu partenerul lor masculin.

Ejacularea feminina: 3 femei din 5 au experimentat un fel de ejaculare, in timp ce numai 10% dintre femei au avut parte de o ejaculare abundenta.

Cat de mult sex inseamna prea mult sex? Este ejacularea feminina un lucru real? Si care sunt riscurile pentru sanatatea aduse de utilizarea pastilelor pentru potenta?

Cu alte cuvinte, cat de mult sex poti sa faci pana cand acesta incepe sa fie rau pentru corpul tau?

Ai fi surprins sa afli cat de des mi se pune aceasta intrebare. Oamenii sunt ingrijorati in mod obisnuit ca o frecventa mare de activitati sexuale (care include atat masturbarea, cat si sexul cu un partener) poate sa fie foarte daunator pentru starea lor de sanatate. Cu toate acestea, asemenea ingrijorari sunt in mod obisnuit nefondate.

De fapt, cercetarile care au fost efectuate in acest sens arata faptul ca oamenii care au mai multe orgasme au in mod normal tendinta de a avea o stare mai buna de sanatate si nu una mai proasta. Prin urmare, faptul ca faci mult sex sau ca te masturbezi mai des nu este in mod neaparat un lucru rau pentru starea ta de sanatate.

 

Exista, cu toate acestea, un lucru foarte important aici si anume ca, chiar daca sexul foarte frecvent nu este rau pentru starea ta de sanatate, faptul ca faci sex cu mai multi parteneri si nu folosesti un prezervativ in timpul partidei de sex poate sa fie un lucru foarte daunator pentru stara ta de sanatate, pentru ca iti creste foarte mult riscul de a contracta o boala cu transmitere sexuala.

Prin urmare, faptul ca faci mult sex poate sa fie daunator pentru starea ta de sanatate doar daca nu il practici in mod sigur si responsabil.

Este vreun sambure de adevar atunci cand vorbim de ejacularea feminina ?

Da! Ejacularea feminina chiar este un lucru care exista cu adevarat si de care oamenii stiu de secole intregi (de fapt, unele documente scrise pe aceasta tema dateaza inca de pe vremea lui Aristotel si a lui Galen!).

Emiterea de fluid din timpul orgasmului feminin (cunoscut colocvial si ca “stropit”) insoteste cel mai frecvent stimularea punctului G. sursa acestui fluid este considerata a fi o serie de tuburi si de glande care inconjoara uretra si care seamana cu prostata in cazul barbatilor. In timp ce inca sunt multe lucruri pe care noi nu le stim despre ejacularea feminina, inclusiv de ce unele femei au parte de asa ceva si altele nu, acest fenomen nu pare totusi sa fie un simplu mit.

In acele reclame despre disfunctia erectila

De ce trebuie sa mergi la un doctor daca ai o erectie care dureaza de peste 4 ore? Care sunt riscurile pentru sanatate?

De fiecare data atunci cand o reclama la Viagra sau orice alt tratament medicamentos pentru tratarea problemelor de disfunctie erectila apare la televizor, auzi si urmatorul avertisment “in cazul rar al unei erectii care dureaza de mai ibne de 4 ore, trebuie sa apelezi imediat la ajutor medical de specialitate, pentru a preveni problemele pe termen lung”.

Motivul pentru care producatorii de medicamente te avertizeaza in aceasta privinta, este faptul ca unii dintre barbatii care iau astfel de pastile au dezvoltat o afectiune care este cunoscuta ca priapism, caz in care au o erectie care pur si simplu nu dispare, chiar si in absenta unui stimul de natura sexuala.

In timp ce unii dintre voi puteti considera ca acest lucru nu suna chiar atat de rau, trebuie sa ma credeti ca este. Aceasta afectiune este deseori destul de dureroasa si, daca nu este tratata repede, aceasta iti poate afecta in mod definitiv tesuturile din penis si sa duca la aparitia pe viitor a altor probleme de disfunctie erectila.

Priapismul este o urgenta medicala legitima si, daca tu sau partenerul tau aveti o asemenea problema, atunci ar trebui sa mergeti la un doctor cat mai repede posibil.

Femei care vor sex mult, iar sotii lor nu le satisfac

femeie-care-vrea-sexEu vreau mai mult sex decat sotul meu. Ce ar trebui sa fac?

Eu sunt casatorita de 11 ani. Noi ne simtim foarte bine impreuna, dar apetitul nostru sexual, ce imi doresc, modul in care imi doresc si cat de frecvent imi doresc nu se potrivesc. Faptul ca am vorbit cu el nu a ajutat deloc. Ma simt foarte frustrata. Am inceput sa ma masturbez, dar tot nu ma simt satisfacuta. Ce ar trebui sa fac?

Ma gandesc foarte serios sa-mi caut un amant 🙂

Se pare ca treci prin ceea ce terapeutii sexuali numesc “discrepanta sexuala”, situatie in care partenerii de viata isi doresc diferite tipuri si cantitati de sex. Aceasta este o problema sexuala care este foarte des intalnita. De exemplu, un studiu recent efectuat pe plan national in Marea Britanie a scos la iveala faptul ca 27,4% dintre femeile care au participat la studiu au raportat ca au o discrepanta sexuala.

In relatiile heterosexuale, uneori este femeia cea care isi doreste mai putin sex, dar alteori, asa cum se intampla in cazul tau, partenera este cea care isi doreste mai mult sex. Desigur, astfel de discrepante sexuale pot sa apara si in cadrul relatiilor dintre doi parteneri de acelasi sex. Prin urmare, aici nu vorbim de o problema prezentata doar de unul dintre sexe – vorbim de o problema de relatie.

Ce poti face sa scapi de aceasta problema?

Cat priveste modul prin care te poti ocupa de aceasta problema, primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa te intrebi daca aceasta discrepanta sexuala este o problema noua sau una care exista de la inceput.

Daca este vorba de primul caz (adica interesul lui fata de sex a inceput sa scada in timp), atunci este posibil sa vorbim de o problema medicala sau psihologica (probleme de sanatate, stres sau altele).

De exemplu, in cadrul cuplurilor heterosexuale, apetitul sexual scazut in randul barbatilor coincide in mod obisnuit cu o dificultate sexuala, cum ar fi de exemplu problemele de disfunctie erectila sau cele de ejaculare prematura. Prin urmare, daca apetitul sau sexual a inceput sa scada, ar putea sa fie necesar un tratament medical.

Prin comparatie, daca aceasta este o problema care a existat dintotdeauna in cadrul relatiei dintre voi, atunci cel mai probabil ca vorbim de un lucru complet diferit, care necesita o alta abordare. O posibilitate ar fi strategiile de auto ajutorare.

In cadrul unui nou studiu publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala, femeile implicate in relatii pe termen lung au fost intrebate ce strategii au aplicat atunci cand dorinta lor sexuala a fost desincronizata fata de partenerul lor si cat de mult succes a avut strategia lor. Cea mai obisnuita strategie care a fost prezentata a fost cresterea nivelului de comunicare si cele mai multe femei care au aplicat aceasta strategie spun ca a functionat foarte bine.

O femeie care a spus ca aceasta strategie a functionat foarte bine a subliniat urmatoarele lucruri:

“Am separat asteptarile noastre privind viata noastra sexuala de viata sexuala in sine, am invatat sa apreciem ceea ce avem si sa ne respectam diferentele dintre noi- si, de asemenea, sa invatam ca acestea nu sunt niste judecati.”

Stiu ca ai spus ca comunicarea nu a ajutat in cazul tau si as vrea sa spun ca aceasta solutie nu a fost universal eficienta nici in cadrul acestui studiu. Prin urmare, ce altceva poate sa mai fie facut?

Alte strategii de care alte participante la studiu au spus ca s-au dovedit a fi eficiente au fost programarea partidelor de sex, iesirile mai dese la intalniri cu partenerul si faptul ca au aratat mai multa afectiune unul fata de celalalt.

Din nefericire, majoritatea femeilor care au incercat aceste metode de auto ajutorare au spus ca aceste metode au fost utile doar pana la un anumit nivel sau ca aceste metode au functionat doar pentru o anumita perioada de timp.

Daca astfel de strategii nu functioneaza si in cazul tau…

Prin urmare, daca astfel de strategii nu functioneaza si in cazul tau, cel mai bun lucru pe care poti sa il faci ar fi probabil sa consultati un terapeut sexual impreuna, ca un cuplu.

INFO: Incearca Titan Gel pentru a reusi sa iti satisfaci din plin sotia

Un terapeut sexual va adina mai multe informatii despre tine, despre partenerul tau si despre relatia dintre voi, intr-o incercare de a descoperi sursa acestei discrepante sexuale si, in functie de circumstantele voastre unice, el probabil ca o sa va dea activitati ca “teme pentru acasa” si exercitii pentru cresterea nivelului de intimitate dintre voi.

Trebuie sa tii cont de faptul ca o discrepanta privind dorinta sexuala nu inseamna in mod neaparat sfarsitul relatiei dintre voi si sunt foarte multe lucruri care pot sa fie facute.

Totusi, daca ajungi sa apelezi la terapia sexuala, eu v-as recomanda sa faceti impreuna acest lucru pentru ca, pentru a rezolva mai eficient aceasta problema, ambii parteneri trebuie sa se implice si sa se dedice rezolvarii acestei probleme.

Ce poti face ca sexul sa fie mai bun?

Daca te-as ruga sa imi descrii ce reprezinta o partida buna de sex sau un partener sexual bun, ce ai putea sa imi spui?

 

Fiecare dintre noi avem o teorie despre ceea ce face ca o partida de sex sa fie “buna”. Pentru multi dintre noi, este vorba de o persoana care acorda atentie nevoilor noastre sexuale, de cineva atent care sa nu se teama sa faca sex oral, de cineva care te face sa te simti sexy, de cineva care iti spune atunci cand un lucru se simte bine, de sexul care este pasional si senzual, de sex kinky, de sex surprinzator si mereu proaspat.

Un lucru in privinta caruia toti putem sa cadem de acord este faptul ca o partida buna de sex este creata in jurul intelegerii placerii. Nu conteaza daca ai facut sex cu o persoana sau cu mai multe persoane, pentru ca la un moment dat te-ai intrebat daca esti bun la asa ceva.

Desigur, nu exista un mod sigur de a raspunde la aceste intrebari, pentru ca fantezia unei persoane poate sa fie cosmarul alteia. Totusi, sunt unele aspecte universale care te pot ajuta sa ai o partida cat mai buna de sex.

Nu trebuie pur si simplu sa ghicesti, pentru ca poti sa intrebi. Poate ca tu crezi ca stii ceea ce trebuie sa iti satisfaci partenera fara ca sa o intrebi macar, dar adevarul este ca probabil nu stii. Tine minte ca nici un partener sexual nu e ca si ceilalti si, prin urmare, ceea ce i-a placut ultimei tale partenere poate sa nu fie pe placul celei noi.

De exemplu, am avut o data o clienta care ne intreba cum poate sa isi convinga sotul sa fie mai dominant in pat. El era un iubit foarte atent, foarte intim si foarte romantic.. dar, pentru ca sa se termine, ea avea nevoie de o penetrare mai profunda si mai dura.

iubit atent si romantic

Ca un mod de a incepe o conversatie despre placere, ea a sugerat achizitionarea unei jucarii sexuale de care sa se poata bucura amandoi, cum ar fi Crescendo. Desi initial a fost surprins, el s-a adaptat ideii si, dupa unele discutii, ei amandoi au realizat ca isi doreau acelasi lucru: el era mai atent pentru ca el nu voia sa devina mai dur din senin in caz ca ei nu ii placea si ea nu isi dorea sa ceara sa fie dominata pentru ca nu isi dorea ca el sa se uite mai ciudat la ea.

Morala acestei povesti este ca comunicarea e foarte importanta. Exista un motiv pentru acest cliseu.

Apreciaza-ti partenerul sexual

Cu totii avem un ego si tuturor ne place ca el sa fie mangaiat. Sa ni se spuna ca suntem buni la ceva sau ca am facut pe cineva sa se simta bine este o senzatie foarte buna.

aprecierea-barbatului

Sexul este o parte atat de naturala a vietii si totusi cu totii ne simtim prea jenati pentru a vorbi pe acest subiect sau sa ii spunem partenerului nostru sexual cat de bun a fost aseara.

Daca partenerul tau iti face ceva care iti provoaca foarte multa placere, poti sa ii spui acest lucru. Spune-i cat de mult iti place atunci cand te atinge acolo, de ce iti place cand te apuca asa de coaspe sau te trage de par.

Cel mai bun mod de a incuraja un anumit comportament este ranforsarea pozitiva. Ar trebui sa stii ca un orgasm nu este totul- si ca nu ar trebui sa incerci sa te prefaci Acesta este un lucru cu care avem de a face in fiecare zi- oameni care se simt obsedati sa isi gaseasca un mod de a isi creste abilitatea de a avea orgasm.

Nu este nimic la fel ca un orgasm bun. Dar ar trebui sa ne facem toti un moment sa apreciem  faptul ca o partida buna de sex nu e definita doar de orgasm. In schimb, putem sa ne gandim la placere ca la o calatorie si sa ne bucuram de fiecare moment, fara a ne ingrijora daca orgasmul e mai aproape sau nu.

Faptul ca te stresezi in privinta unui orgasm determina de fapt scaderea sanselor sa ai unul. Un orgasm are nevoie de dedicare si de rezistenta. Poti sa vorbesti cu partenerul tau despre modul in care poti sa ajungi la un orgasm, unde te atingi si cat de tare te atingi. Si, orice ai face, macar sa nu te prefaci.

Faptul ca te prefaci nu te va ajuta. El poate sa creada ca iti place deja ceea ce face. El crede ca acest lucru te face sa ajungi la orgasm.

Adu putin mister in dormitorul vostru

Eu stiu ca vorbesc mereu despre introducerea unor lucruri noi in dormitor. Cu totii probabil ca stiti ca imi plac jucariile sexuale.

Serios vorbind, sunt foarte multe motive pentru care imi plac jucariile sexuale. Ai probleme sa ajungi la orgasm atunci cand faci sex? Exista o jucarie sexuala in acest scop. Partidele de sex devin cam monotone? Exista o jucarie sexuala si pentru asta.

Jucariile sexuale ne pot ajuta sa ne exploram corpurile, sa ne ajute sa descoperim locurile care ne plac, ne stimuleaza increderea in noi insine si, cel mai important, pot sa faca ca o partida buna de sex sa devina extraordinara.

Incearca sa faci un lucru- gandeste-te la trei moduri prin care poti sa folosesti o jucarie pentru a va stimula placerea impreuna. Printre acestea, se pot numara si folosirea ei in timpul sexului oral, ai putea sa tachinezi diferite parti ale corpului in timpul preludiului.

Decide care sunt modurile principale prin care ai putea sa folosesti o jucarie sexuala si apoi poti sa incerci sa imi spui ca o jucarie sexuala nu este ceva foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit