Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
ingrijorare penis mic

Îngrijorarea bărbaților că au penisul mic – Este justificată?

Haideti sa recunoastem: internetul este plin de produse pentru marirea penisului de la pastile la pompe sau alte tehnici care mai de care mai „moderne” si „eficiente”. Toate acestea se datoreaza fricii barbatilor ca au penisul mic. Insa aceasta ingrijorare este justificata?

Multi barbati simt o anxietate constanta de faptul ca penisul lor nu are dimensiunile pe care si le-ar dori. Aceasta ingrijorare a dus la crearea tuturor produselor pe care le gasim in zilele noastre, pentru marirea penisului.

Totusi, este ingrijorarea barbatilor ca au penisul mic justificata? Ar trebui acestia sa foloseasca astfel de produse? Studiile arata ca majoritatea barbatilor au un penis de dimensiuni normale si ca nu ar trebui sa fie ingrijorati.

Un penis este considerat de dimensiuni normale daca are peste 13 cm, insa chiar si cele de dimensiuni mai mici sunt suficient de mari pentru a satisface o femeie. Dupa cum se spune: „important e cum il folosesti”.

Un penis este considerat „prea mic” atunci cand are sub 7.5 cm in stare erecta. Acesta are si o denumire medicala: micropenis.

Mai mult de atat, este foarte greu sa gasesti un produs eficient, multe dintre cele de pe piata fiind nu doar lipsite de rezultate, ci chiar periculoase. Asadar, nu este indicat sa lasi acest gand isteric sa te conduca in a lua o decizie pe care o vei regreta.

Maral Gel – Produsul de top pentru un penis mai lung și o erecție îndelungată

https://marirea-penisului.net/creme-si-geluri/maral-gel-marirea-penisului-forum/

Multi barbati care sunt ingrijorati ca au un penis prea mic sunt cei care in general sufera de probleme de imagine. Acestia se concentreaza atat de mult pe penisul lor incat incep sa il vada mai mic, chiar daca acesta are dimensiuni normale.

Aceasta obsesie poate duce la lipsa apetitului sexual, probleme de performanta si in cazuri extreme chiar la depresie. Asadar, este o problema ce trebuie tratata serios.

Specialistii recomanda ca inainte sa se ajunga la produse pentru marirea penisului, sa se consulte un psiholog. Acesta poate ajuta barbatul sa se accepte asa cum este si sa vada imaginea clara, anume faptul ca are un penis de dimensiuni suficiente sa satisfaca o femeie.

Consilierea psihologica poate face o diferenta reala pentru pacientii care doresc sa aiba mai mutla incredere in ei si care nu se vad asa cum sunt ei de fapt in realitate.

Cu toate ca nu exista foarte multe metode sigure pentru marirea penisului, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a face penisul sa arate mai mare si sa te simti mai bine cu corpul tau:

Tunde parul pubian

Atunci cand parul pubian este crescut, penisul pare mai mic decat este in realitate. Specialistii recomanda tunderea parului pubian pentru ca acesta sa fie „descoperit”, sa poata fi vazut in intregime.

Nu doar ca va parea mai mare, dar totodata barbatul respectiv va capata mai multa incredere in sine iar performantele sexuale vor creste. Astfel, ingrijorarea barbatilor ca au un penis mic va fi ameliorata semnificativ.

Slabeste

Kilogramele in plus se transforma in grasime. Aceasta grasime se aseaza pe intreg corpul, inclusiv in zona intima. Asadar, un strat de grasime va acoperi o pate din baza penisului, facandu-l pe acesta sa para mai mic decat este in realitate.

Daca ai probleme cu greutatea si esti ingrijorat ca nu poti satisface o femeie deoarece ai un penis prea mic, cel mai probabil acest lucru se datoreaza grasimii acumulate in zona intima. Odata ce slabesti, penisul tau va parea mai mare si vei fi mai multumit de rezultate.

Mai mult de atat, kilogramele in plus fac totodata sangele sa circule mai greu, astfel erectia nu va fi la fel de puternica iar penisul tau nu va putea atinge o erectie maxima.

Power Gel – Gelul care îți oferă câțiva centimetri în plus

https://marirea-penisului.net/creme-si-geluri/power-gel-marirea-penisului-pret/

De asemenea, un abdomen de dimensiuni mari nu-ti ofera posibilitatea sa iti vezi penisul sau sa vezi doar o parte din acesta, astfel vei avea impresia ca este mai mic decat este in relaitate.

Mentine-te in forma

Nu este important doar sa slabesti – poti slabi pur si simplu daca nu mananci. Ceea ce este important este sa te mentii in forma, sa faci exercitii, sa fii o persoana activa.

O persoana activa este mult mai echilibrata emotional si are mai multa incredere in sine. Astfel, ingrijorarile legate de marimea penisului cel mai probabil vor trece atunci cand devii activ si faci exercitii in fiecare zi.

Ce produse folosesc barbatii ingrijorati ca au un penis prea mic

Datorita acestei isterii si a fricii barbatilor ca au un penis prea mic, au aparut nenumarate produse. Din pacate insa, o buna parte dintre acestea sunt ineficiente, deoarece nu sunt verificate sau testate corespunzator. Iata care sunt cele mai comune produse pentru marirea penisului.

ingrijorarea barbatilor ca au penisul prea mic

Pastile si lotiuni

Aceste produse contin de obicei vitamine, minerale, ierburi sau hormoni care, conform producatorilor, ajuta la marirea penisului. Cu toate ca unele pot contine ingrediente care sa ajute la cresterea penisului si la inlaturarea ingrojorarii barbatilor ca au un penis prea mic, multe dintre acestea contin doar ingrediente banale care nu au niciun efect sau ofera doar o erectie mai puternica.

Din acest motiv, este foarte important sa alegi cu grija produsul pe car eil vei folosi.

Pompele

Pompele pentru penis folosesc sistemul vacuum (trag aerul afara din cilindru), tragand totodata de penis pentru a imbunatati fluxul din organul genital. Acest lucru poate face penisul sa fie mai erect decat a fost vreodata si il poate face sa para mai umflat.

Pompele de vacuum sunt folosite uneori pentru tratamentul impotentei, insa daca sunt folosite prea des pot provoca daune la tesutul penisului, ceea ce duce, in mod ironic, la erectii mai slabe.

Dispozitivele de intindere a penisului

Toti barbatii ingrijorati ca au un penis prea mic au auzit de aceste dispozitive. Sunt unele dintre singurele asupra carora s-au facut studii si s-au descoperit rezultate favorabile. Extensoarele pentru penis sunt unele dintre acestea.

Totusi, aceste rezultate nu sunt concludente, asadar nu exista nicio dovada oficiala cum ca ar functiona. Dispozitivele de tractiune sunt potrivite barbatilor care au intr-adevar un penis mic.

Cum poți crește penisul în mărime cu ajutorul unui extensor

Unii barbati care au folosit aceste dispozitive pentru 6 luni au observat o crestere de 1-2 cm. Cu toate acestea, astfel de tratamente nu ar trebui facute fara supravegherea unui medic.

Exercitiile jelqing

Exercitiile jelqing implica niste miscari ce duc sangele din baza penisului in varful acestuia. Ideea din spatele acestor exercitii este ca ajuta la cresterea capacitatii sangvine, ceea ce duce la largirea tesutului pubian.

Specialistii sunt insa ca aceste tehnici pot ajuta barbatii sa obtina o erectie mai puternica, astfel penisul sa para mai mare, dar nu creste penisul propriu-zis, ci creste doar capacitatile acestuia. Totusi, poate fi suficient pentru a satisface unii barbati ingrijorati ca au penisul prea mic.

Totul despre exercițiile jelqing – Ghid complet

Operatiile chirurgicale

Exista tehnici chirurgicale ce ajuta la cresterea penisului atat in lungime cat si in grosime, insa acestea sunt controversate chiar si in randul medicilor si pot avea efecte adverse serioase.

Pentru grosimea penisului

Unele tehnici chirurgicale ajuta la cresterea penisului in grosime prin injectarea grasimii din alta parte a corpului in penis. Grosimea penisului poate creste intre 1.4 si 4 cm.

Cu toate astea, studiile arata ca aceste rezultate nu sunt permanente deoarece grasimea se poate absoarbe. Mai mult de atat, pot aparea complicatii precum infectii ce pot duce la dificultati ce a obtine o erectie.

Pentru lungimea penisului

Cea mai populara operatie chirurgicala pentru marirea penisului implica taierea ligamentelor ce prind penisul de osul pubian. Acest lucru face penisul sa para mai mare, oferind cativa centimetri in plus.

Cu toate acestea, rezultatele vor fi doar pentru un penis in stare flasca, asadar nu vor exista schimbari asupra penisului erect.

Despre operația de mărirea penisului – Tehnici și sfaturi

Concluzie

Datorita ingrijorarii barbatilor ca au un penis prea mic, au aparut nenumarate produse pe piata care sustin ca ii pot ajuta, de la suplimente cum ar fi pastile , geluri, creme pana la pompe pentru erectie, dispozitive de intindere a penisului sau chiar operatii chirurgicale.

Cu toate acestea, studiile sunt extrem de limitate si nu se stie exact cat de eficiente sunt pastilele sau celelalte produse. Multe dintre acestea nu au niciun efect sau pot fi chiar periculoase pentru organul tau genital, asadar este indicat sa alegi cu grija produsul sau tehnica pe care doresti sa o folosesti.

Cu toate astea, studiile arata ca majoriatea barbatilor care sunt ingrijorati ca au un penis prea mic, au de fapt un penis de dimensiuni obisnuite. Asadar, este indicata consultarea unui psiholog inainte de a incerca metode pentru marirea penisului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit